Ξεπάγιασε το «Σόι» στα γυρίσματα
Media

Ξεπάγιασε το «Σόι» στα γυρίσματα

Η αγαπημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου» επέστρεψε για πέμπτη χρονιά με επεισόδιο που γυρίστηκε στις κορυφές της Πάρνηθας και στα Δερβενοχώρια. 

Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι τουρτούρισαν από το κρύο!

Σύμφωνα με την espresso, την προηγούμενη εβδομάδα οι πρωταγωνιστές τα έβαλαν με τον παγερό αέρα, φορώντας κοντομάνικα, για τα πρώτα γυρίσματα της σεζόν.

Χθες και απόψε, λοιπόν, στις 9 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το συγκεκριμένο επεισόδιο με τίτλο «Στα όρη, στα άγρια βουνά», με το οποίο θα κάνουμε... flashback στις καλοκαιρινές διακοπές της τρελοοικογένειας!

Σύμφωνα με το σενάριο, ήταν Κυριακή όταν ξεκίνησαν όλοι μαζί για το επισκεπτήριο στην κατασκήνωση των παιδιών. Κι ενώ όλα φαίνονταν πως θα τελειώσουν μόνο με τους γνωστούς καβγάδες τους, ένα βαν, το οποίο έχουν μισθώσει για να τους μεταφέρει, και μια διαδρομή που ήταν πιο σύντομη από την κανονική θα κάνουν αυτήν την ημέρα αξέχαστη για πάντα! Τελικά, Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι βρίσκονται αποκλεισμένοι στο βουνό χωρίς φαγητό, νερό και κινητά. Από το σημείο όπου βρίσκονται δεν περνά ψυχή και ο κοντινότερος κεντρικός δρόμος απέχει 30 χιλιόμετρα. Τα περιθώρια να βρουν, εγκαίρως, βοήθεια και να πάνε στο επισκεπτήριο της κατασκήνωσης στην ώρα τους, ώστε να μην ανησυχήσουν τα παιδιά, στενεύουν. Η μόνη λύση είναι να ακολουθήσουν την πρόταση του Βαγγέλη και να κόψουν δρόμο μέσα από το δάσος. Φυσικά, δεν αργούν να καταλάβουν ότι έκαναν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής τους, καθώς η απόφασή τους θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους και θα τους οδηγήσει, αντί για την κατασκήνωση, στο αστυνομικό τμήμα...

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, τα συγκεκριμένα γυρίσματα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στην Πάρνηθα υπό τσουχτερό κρύο και με τις Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Ρένια Λουιζίδου να δίνουν ρεσιτάλ γέλιου με τις ατάκες τους για την κακοκαιρία. Σημειωτέον, όλοι οι πρωταγωνιστές φορούσαν κοντομάνικα. Μάλιστα, καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων τα κινητά τους δεν έπιαναν, με τον Γιώργο Γιαννόπουλο να αναρωτιέται αν γυρίζουν θρίλερ ή κωμωδία...

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, από την άλλη, εξηγεί γιατί η σειρά ύστερα από τέσσερις σεζόν εξακολουθεί να είναι ψηλά στην προτίμηση του κοινού. «Είναι καλή τηλεόραση “Το σόι σου”.

Ο κόσμος ταυτίζεται με τα μέλη των δυο οικογενειών γιατί μοιάζουν με τις δικές του. Από την γκρίνια, στην υπομονή και την αγάπη. Τα “Φιλαράκια” στην Αμερική παρέμειναν χρόνια στην τηλεόραση, αλλά κάθε κύκλος ήταν 20 επεισόδια. Εδώ κάθε κύκλος είναι 60!» τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός.

Όσο για τη σχέση της με τη... συμπεθέρα της Χαρούλα (Ρένια Λουζίδου) κι αυτή τη σεζόν; «Η μία δεν μπορεί την άλλη ούτε για ένα λεπτό. Αλλά τι να κάνουν; Για τα παιδιά τους κάνουν ένα βήμα πίσω...» λέει και συμπληρώνει: «Στην πραγματικότητα, τη Ρένια Λουζίδου την ξέρω από κοριτσάκι και τη λατρεύω. Την αγαπώ, την εκτιμώ, την πιστεύω, γιατί είναι συγκροτημένο άτομο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved