Xατζηαγγελάκης-Χάνου: Πόσο ταιριάζουν με τους ήρωες που υποδύονται στη «Μουρμούρα»
Media

Xατζηαγγελάκης-Χάνου: Πόσο ταιριάζουν με τους ήρωες που υποδύονται στη «Μουρμούρα»

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη μέσα από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Το τηλεοπτικό ζευγάρι που επέστρεψε πάλι στους δέκτες μας, μίλησε για το πόσο ταιριάζει με τους ήρωες που υποδύεται στη σειρά του Alpha…

Πόσο ταιριάζετε με τους ήρωες που υποδύεστε;

ΣΠ. Χ.: «Ο Αγγελος δεν είναι κοντά με τον πραγματικό Σπύρο. Δεν είμαι καθόλου εθισμένος στα social media, στα video games, δεν ασχολούμαι με το τι θα φορέσω... Ο ήρωας σε σχέση μ' εμένα είναι πιο μαλθακός».

ΜΑΡ. Χ.: «Εχουμε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά, όπως η αναβλητικότητα,-η τεμπελιά όταν είσαι σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει. Εχω κι αυτή την ανάγκη να ζω ωραία, όπως η Βέλη, είμαστε και οι δύο οξύθυμες!».

Η «μουρμούρα» ήταν για εσάς βουτιά στα βαθιά;

ΣΠ. Χ.: «Οπουδήποτε κι αν έπαιζα θα ήταν βουτιά στα βαθιά. Ηταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, οπότε είχα να αντιμετωπίσω το άγχος μου έτσι κι αλλιώς. Οπότε αυτό έβγαλε από το μυαλό μου τη σκέψη ότι παίζω σε μία τόσο επιτυχημένη σειρά».

ΜΑΡ. Χ.: «Ηταν πολύ καινούργιο όλο αυτό, δεν ήξερα τι θα αντιμετωπίσω ακριβώς, μπήκα με μεγάλη χαρά και, παρότι ήταν τρομακτικοί οι ρυθμοί, το απόλαυσα και έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό»,

Πηγή: TV Kous Kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved