Αντώνης Καρυστινός: «Η ‘Επιστροφή’ έχει πολύ δυνατό σενάριο και έντονες στιγμές»
Media

Αντώνης Καρυστινός: «Η ‘Επιστροφή’ έχει πολύ δυνατό σενάριο και έντονες στιγμές»

Καθημερινά τον συναντάμε τηλεοπτικά ως Ορέστη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή». 

Ο Αντώνης Καρυστινός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για την υπόθεση της σειράς αλλά και το μήνυμα που θέλει να περάσει.

«Η «Επιστροφή» είναι αυτό που εύχεται κανείς να μην του συμβεί στη ζωή του. Εγώ υποδύομαι τον Ορέστη, τον πατέρα ενός εξαφανισμένου παιδιού, ο οποίος βιώνει αυτή την εξαφάνιση όπως και όλη η οικογένεια του σχεδόν 20 χρόνια. Έχει νιώσει τη θλίψη και τον πόνο. Η «Επιστροφή» είναι ένα κόνσεπτ με πολλές εναλλαγές χώρων, έχει πολύ δυνατό σενάριο και έντονες στιγμές. Έχουμε μικρές σκηνές για να εναλλάσσουμε χώρους. Αυτό κάνει τη σειρά να έχει το κάτι παραπάνω παραγωγικά. Έχει, λοιπόν, κάποια στοιχεία πέρα από το σενάριο που κάνουν τον τηλεθεατή να ευχαριστιέται παραπάνω»

Τι ξεχωριστό έχει αυτή η σειρά;
«Είναι μια σειρά που δεν είναι απλώς δραματική και μυστηρίου, αλλά δίνουμε μεγάλη σημασία στον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα γυρίσματα και οι σκηνές, για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Ως ηθοποιός τι μήνυμα θα ήθελε να περάσει η σειρά στους τηλεθεατές;
«Εγώ προσωπικά σε κάθε επεισόδιο προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να γίνεται σαφές στον τηλεθεατή αυτό που κάνω. Να έχει ενδιαφέρον αυτό που βλέπει», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved