Όθωνας Μεταξάς: «Δεν θεωρώ ότι έχω εγκλωβιστεί στην εικόνα μου»
Media

Όθωνας Μεταξάς: «Δεν θεωρώ ότι έχω εγκλωβιστεί στην εικόνα μου»

Αυτή την περίοδο ο Όθωνας Μεταξάς κάνει πρόβες για τον «Βαφτιστικό της κυρίας», που θα ανέβει στην κεντρική σκηνή του Θεάτρου Αθήναις.

Πρόκειται για τη γνωστή οπερέτα του Σακελλαρίδη, η οποία βασίζεται σε μια γαλλική φάρσα.

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση; «Ο ρόλος του βαφτιστικού που κρατώ μου αρέσει πολύ, όπως και το κείμενο, που είναι έξυπνο και έχει πολλές ανατροπές. Από την άλλη, λίγοι είναι αυτοί που με σκέφτονται για κωμωδία, παρόλο που στο θέατρο έχω κάνει, και θεωρώ ότι είναι ένα είδος που μπορώ να το υπηρετήσω. Ο Χάρης (σ.σ.: Ρώμας) το είχε διακρίνει σ' εμένα, όταν με είδε σε μία παράσταση κι επέμενε. Έτσι είπα το «ναι». Ήταν μία πρόκληση»

Γιατί θεωρεί ότι δεν τον σκέφτονται για κωμικούς ρόλους; «Ο κάθε άνθρωπος προδιαθέτει για κάποια πράγματα άμα τη εμφανίσει του. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει κάποια άλλα. Γενικά στην τηλεόραση, λίγο πολύ, όλοι οι ηθοποιοί εγκλωβίζονται σε μία εικόνα. Ετσι, πιστεύω έχει συμβεί και στη δική μου περίπτωση»

Εγκλωβίστηκε ποτέ στην εικόνα του;
«Δεν θεωρώ ότι έχω εγκλωβιστεί στην εικόνα μου. Προσπαθώ να δουλεύω και προς άλλες κατευθύνσεις», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved