Ψυχούλη: «Έχω κλείσει την τηλεόραση εξοργισμένη από την αμάθεια και τις λάθος πληροφορίες ενός σεφ»
Media

Ψυχούλη: «Έχω κλείσει την τηλεόραση εξοργισμένη από την αμάθεια και τις λάθος πληροφορίες ενός σεφ»

Φέτος την απολαμβάνουμε σε έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό αφού ούτε καλεσμένους υποδέχεται, ούτε μαγειρεύει…

Σίγουρα η Ελένη Ψυχούλη είναι μια από τις πιο γλυκές παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από την κριτική επιτροπή του Μaster Chef junior!

H ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που την εκνευρίζουν όταν βλέπει σεφ να δίνουν συνταγές που μόνο καλό δεν κάνουν αλλά και για την πληθώρα των μαγειρικών εκπομπών στην τηλεόραση.

Έχετε δει συνταγές από σεφ στην τηλεόραση και έχετε πει «μα αυτή η συνταγή δεν βγαίνει με τίποτα»;
«Οι τηλεοπτικές συνταγές "βγαίνουν", γιατί ο άλλος τις μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σου. Σε αυτόν τον τομέα μάστιγα είναι το διαδίκτυο με τις ανεξέλεγκτες πληροφορίες του, που αναπαράγονται χωρίς κανέναν έλεγχο».

Υπάρχουν σεφ που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην τηλεόραση;
«Έχει τύχει πολλές φορβές να κλείσω την τηλεόραση εξοργισμένη από την αμάθεια και τις λάθος πληροφορίες ενός σεφ ή από μια ανθυγιεινή συνταγή που φράζει τις αρτηρίες του ανυποψίαστου τηλεθεατή».

Τελευταία διαπιστώνουμε άνθηση στις εκπομπές γαστρονομίας, που ίσως δεν ταιριάζει στην εποχή της λιτότητας. Πού αποδίδετε αυτή την άνθηση; «Ισα ίσα, η κρίση ταιριάζει γάντι στις εκπομπές μαγειρικής. Είναι μια ευχάριστη εικόνα μέσα στη γενικότερη σκοτεινιά, δίνει ιδέες να μπεις στην κουζίνα, να μαζέψεις τους φίλους σου, να φας οικονομικά και υγιεινά. Στο εξωτερικό, δεκαετίες τώρα, οι εκπομπές μαγειρικής είναι πολύ περισσότερες. Εμείς δεν έχουμε καν food Channels», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved