Δημήτρης Μακαλιάς: «Βάζω όρια στην προσωπική μου ζωή»
Media

Δημήτρης Μακαλιάς: «Βάζω όρια στην προσωπική μου ζωή»

Τη φετινή χρονιά τον βλέπουμε στην εκπομπή του Alpha «Τι λέει;» στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη νέα σεζόν, πως καταφέρνει με τα όρια που βάζει να μην περιορίζει την ελευθερία του και για το αν έχει δεχθεί κάποιο σχόλιο που να τον έφερε σε δύσκολη θέση.

-Πως είναι η νέα σεζόν για σένα;
Η εκπομπή «Τι λέει;» είναι μια καινούργια συνεργασία στον Alpha με διαφορετικούς ανθρώπους, φρέσκους και νέους στη ζωή μου. Ήταν κάτι που ήρθε απρόσμενα και μου αρέσει, γιατί η διαδικασία με ανανεώνει, όπως και η παρέα. Δεν γνώριζα τα παιδιά πριν. Είμαστε μια παρέα που σχολιάζουμε την καθημερινότητα και τι γίνεται. Έχουμε ένα καθημερινό ραντεβού, που με τον καιρό πιστεύω ότι θα έχει περισσότερους αποδέκτες. Δέχτηκα εύκολα, γιατί δεν με περιορίζει τίποτα στο να το σχολιάζω έτσι όπως στην περίπτωση που θα ήμουν μόνος μου στον καναπέ του σπιτιού μου. Εκεί λέμε χαλαρά και όμορφα τα πράγματα με το όνομα τους».

-Φοβάσαι ότι ίσως στεναχωρήσει ορισμένους όποια στιγμή; Έχεις κάποιο κράτημα σε αυτό;
«Οχι παραπάνω, από εκείνο που θα είχα και θα έλεγα με την παρέα μου, δεν είμαι άνθρωπος που χαρακτηρίζομαι ως προσβλητικός ή ότι μιλάω με άσχημο τρόπο για τους ανθρώπους. Μου αρέσουν τα όρια τα οποία έχω βάλει στη ζωή μου και, με αυτό τον τρόπο τα έχω βάλει και στην τηλεόραση».

-Με ποιον τρόπο καταφέρνεις τα όρια που βάζεις να μην περιορίζουν την ελευθερία σου;
«Βάζω όρια στην προσωπική μου ζωή, με αποτέλεσμα να περνάνε και στη δουλειά μου. Έχουν να κάνουν με το πώς σέβομαι τους άλλους, με το πώς θα ήθελα να με σέβονται, πώς εκτιμώ και θα ήθελα να με εκτιμούν. Το όριο είναι πάντα λεπτό και υποκειμενικό, καταλαβαίνεις τι δεν πρέπει να ξεπεράσεις».

-Σε έχει φέρει κάποιο σχόλιο που αφορά εσένα σε δύσκολη θέση;
«Δεν με έχει φέρει κάποιο σχόλιο σε δύσκολη θέση. Έχω διαβάσει χυδαία και πολύ αρνητικά σχόλια, αλλά επειδή δεν είναι από ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι, δεν με επηρεάζει τόσο πολύ για να με στεναχωρήσει. Αν προκύψει σχόλιο από ανθρώπους που ο ρόλος τους, όπως και ο σχολιασμός τους, με απασχολεί, τότε θα στεναχωρηθώ, θα το σκεφτώ, θα με πονέσει αρκετά και θα σκεφτώ μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved