Άγρια δολοφονία παρουσιάστριας- Τι εξετάζουν οι αρχές;
Media

Άγρια δολοφονία παρουσιάστριας- Τι εξετάζουν οι αρχές;

Δολοφονημένη βρέθηκε η δημοσιογράφος Βικτόρια Μαρίνοβα του τηλεοπτικού δικτύου TVN Ruse .

Η 30χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε πάρκο της πόλης, ενώ έλειπαν αρκετά προσωπικά της αντικείμενα.

«Ο θάνατος της προκλήθηκε από χτυπήματα στο κεφάλι και ασφυξία και κατά πάσα πιθανότητα συνέβη το φως της ημέρας. Το κινητό της τηλέφωνο, τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τα γυαλιά και μέρος των ρούχων της έλειπαν», δήλωσε ο εισαγγελέας προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα που περιλαμβάνει το ενδεχόμενο η άγρια δολοφονία να σχετίζεται με τη δουλειά της.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, τόσο την προσωπική , όσο και την επαγγελματική ζωή της δημοσιογράφου. Η Βικτόρια Μαρίνοβα, παρουσίαζε εκπομπή με κοινωνικά θέματα στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο της πόλης Ρούσε.

Στην τελευταία εκπομπή, στις 30 Σεπτεμβρίου, μεταδόθηκε συζήτηση με δύο γνωστούς ερευνητές δημοσιογράφους, τον Βούλγαρο Ντίμιταρ Στογιάνοφ και τον Ρουμάνο Ατίλα Μπίρο, που ερευνούν υποθέσεις ενδεχόμενης απάτης σχετικά με την διαχείριση των ευρωπαϊκών κονδυλίων, με την εμπλοκή επιχειρηματιών και πολιτικών. Οι δύο δημοσιογράφοι είχαν συλληφθεί από την αστυνομία κατά τη διάρκεια της έρευνας αυτής. Η υπόθεση είχε προκαλέσει την αντίδραση της μη κυβερνητικής οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved