Αντώνης Καρυστινός: «Με χαρτί και με μολύβι σκιαγραφώ τον κάθε ρόλο»
Media

Αντώνης Καρυστινός: «Με χαρτί και με μολύβι σκιαγραφώ τον κάθε ρόλο»

Καθημερινά τον συναντάμε τηλεοπτικά ως Ορέστη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή».

Ο Αντώνης Καρυστινός εκμυστηρεύεται τα κριτήρια για να δεχτεί μία συνεργασία, ενώ παράλληλα μας αποκαλύπτει το πώς σκιαγραφεί τον κάθε ρόλο που αναλαμβάνει.

Υποδύεται τον Ορέστη. Τι χαρακτήρας είναι τελικά; «Για μένα ο Ορέστης είναι ένας γοητευτικός αλλά και δύσκολος ρόλος. Εμένα με ιντριγκάρει πολύ. Κινείται σε περιοχές λίγο ασυνήθιστες για την τηλεόραση. Είναι σαν να παίζει ένας σε ένα δράμα που είναι μεγαλύτερο από το καθημερινό το ανθρώπινο. Είναι σαν αυτά τα μοιραία που σου συμβαίνουν και προσπαθείς να αντισταθείς σε αυτά που η μοίρα σου έχει επιφυλάξει και επειδή προκαλείς τιμωρείσαι»

Βλέπουμε πως ο Ορέστης έχει πολλά μυστικά. Μπορεί ακόμη και να εμπλέκεται στην εξαφάνιση του γιου του; «Είναι κάποια πράγματα που τα αποκαλούν «λευκά ψεύδη». Ένας άνθρωπος τα χρησιμοποιεί για να μην υποφέρει ο διπλανός του. Υπάρχουν κάποια τέτοια ζητήματα στη σειρά που ξεπερνούν αυτά που φαντάζεστε»
Τι παίζει σημαντικότερο ρόλο γιο τον Ορέστη; Η γαλήνη της οικογένειας του ή τα χρήματα και η επιχείρησή του; Πώς θα θέλατε να εξελιχθεί ο ρόλος του Ορέστη;
«Είμαι ευχαριστημένος με την πορεία του ρόλου γιατί έχει δυσκολίες. Δεν με δυσκολεύουν, όμως, με ιντριγκάρουν. Μου αρέσει ο ρόλος αυτός και προσπαθώ να τον υποστηρίξω στο μέγιστο»

Πώς σκιαγραφεί τον κάθε ρόλο;
«Με χαρτί και με μολύβι σκιαγραφώ τον κάθε ρόλο. Ο κάθε ηθοποιός χρησιμοποιεί τα δικά του εργαλεία. Απλώς στην τηλεόραση δεν προλαβαίνεις να κάνεις πάντα το καλύτερο σου γιατί τα πράγματα τρέχουν πολύ γρήγορα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του θεάτρου και του σινεμά. Εμείς είμαστε πυρακτωμένοι πάντα», λέει στο Mytv ο ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved