Ταβουλάρη: «Η Ελλη φοβάται πως αν η Νάντια είναι η Μαρίνα θα χάσει όλο αυτό που έχει χτίσει»
Media

Ταβουλάρη: «Η Ελλη φοβάται πως αν η Νάντια είναι η Μαρίνα θα χάσει όλο αυτό που έχει χτίσει»

Φέτος η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη κάνει έναν κόντρα ρόλο σε σχέση με αυτούς που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε τηλεοπτικά.

Η ηθοποιός υποδύεται την Κάτι στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνοµα». Η ίδια μιλά σε συνέντευξη της στο Mytv για το ρόλο της.
Η Κάτια δεν την αγαπάει πραγματικά;
«Η Κάτια την αγαπάει πραγματικά. Όμως αλλιώς προστατεύει το δικό της παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα της και αλλιώς την Ελλη. Εκείνη δεν πιστεύει ότι η Κάτια την έχει μεγαλώσει ως μητέρα και θεωρεί ότι παραμένει παντρεμένη με τον πατέρα της για το συμφέρον της»

Όταν εμφανίζεται μπροστά της η Μαρίνα ως Νάντια Πετρίδου, η Ελλη σοκάρεται... θα μπει στη διαδικασία να ψάξει να βρει αν όντως πρόκειται για τη Μαρίνα;
«Ναι, θα μπει σε αυτή τη διαδικασία για πολλά επεισόδια. Εκεί που η Ελλη νομίζει ότι έχει ησυχάσει από όλα και έχει ηρεμήσει, ξαφνικά όλη της η ζωή ορίζεται από το παρελθόν. Φοβάται μη χάσει τον Κωστή, φοβάται μήπως έχει επιστρέψει η Μαρίνα και έτσι μπαίνει σε μία παρανοϊκή διαδικασία να ψάξει για να μάθει τι συμβαίνει...»

Όλη αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει και τη σχέση της με τον Κωστή; «Ναι, πολύ και θα περάσει κρίση η σχέση τους. Η Ελλη φοβάται πως αν η
Νάντια είναι η Μαρίνα θα χάσει όλο αυτό που έχει χτίσει μέχρι σήμερα»

Ο Κωστής αποφασίζει να απεμπλακεί εντελώς από τον Δημήτρη. Η Έλλη τι στάση θα κρατήσει σε όλη αυτή την κατάσταση;
«Η Ελλη δεν θέλει ο Κωστής να απεμπλακεί από τον πατέρα της. Αρχικά γιατί εκείνος υπερασπίζεται τα συμφέροντα της στο κομμάτι των μετοχών της εταιρείας, αλλά και επειδή της αρέσει να τον χειρίζεται, θα κάνει τα πάντα για να μη φύγει ο Κωστής από την εταιρεία και μάλιστα θα του προτείνει κάτι το οποίο θα τον ιντριγκάρει. Κάθε φορά που η σχέση της Ελλης με τον Κωστή φτάνει σε τέλμα, θα εφευρίσκει συνεχώς πράγματα για να τον τραβήξει πάλι δίπλα της», λέει στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved