Βασίλης Μίχας: «Η «Επιστροφή» ήρθε και έπεσα στα βαθιά»
Media

Βασίλης Μίχας: «Η «Επιστροφή» ήρθε και έπεσα στα βαθιά»

Ο ρόλος του «Μάνου» στην «Επιστροφή» έδωσε την ευκαιρία στον νεαρό ηθοποιό, Βασίλη Μίχα να περάσει από το χώρο του μόντελινγκ στο χώρο της υποκριτικής.

Πώς πήρε αυτή την απόφαση; «Ήταν και τυχαίο, αλλά και με έναν τρόπο πήγαινα ασυνείδητα προς την υποκριτική... Είχα ξεκινήσει ήδη μαθήματα υποκριτικής γιατί είναι κάτι που με ενδιέφερε κατ' αρχάς προσωπικά για να διευρύνω τα εκφραστικά μου μέσα και σε δεύτερη φάση να το.. κάνω αυτό επαγγελματικά. Η «Επιστροφή» ήρθε και έπεσα στα βαθιά. Τώρα απλά χαίρομαι που έχω αυτή την ευκαιρία να μαθαίνω τόσο γρήγορα και συμπυκνωμένα τόσα πολλά πράγματα»

Υποδύεται τον Μάνο, έναν νεαρό που πέρα από το ότι εξαπατά μια γυναίκα, αφήνοντάς τη να πιστεύει ότι είναι ο γιος της, παράλληλα είναι ερωτευμένος με την υποτιθέμενη αδερφή του. Πώς θα τον δούμε να εξελίσσεται στην πορεία;

«Έχει πολλές ανατροπές αυτό το σενάριο, τις οποίες δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη. Πάντως, στη συνέχεια θα δείτε ότι πολλά από αυτά που κάνω ως ρόλος έχουν μια δικαιολογία και μια λογική εξήγηση», λέει ο ίδιος στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved