Ευγενία Ξυγκόρου: «Δεν υπάρχει κάτι που αντιπαθώ στη Δανάη!»
Media

Ευγενία Ξυγκόρου: «Δεν υπάρχει κάτι που αντιπαθώ στη Δανάη!»

Υποδύεται τη «Δανάη» στη νέα δραματική σειρά του Ant1 «Η επιστροφή».

Η Ευγενία Ξυγκόρου υποδύεται μια νέα κοπέλα, η οποία νιώθει έλξη για τον αδερφό της. Πώς θα διαχειριστεί αυτά που αισθάνεται στη συνέχεια;

«Προσπαθεί να τα διαχειριστεί, αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία! Όταν συναντήθηκαν πρώτη φορά με τον Μάνο χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είναι, αυτό που ένιωσαν ήταν έλξη. Όμως, όταν μένουν μαζί δεν προσπαθούν να καταπιέζουν μόνο αυτήν την έλξη, αλλά και το γεγονός ότι πραγματικά ερωτεύονται. Δεν είναι μόνο το ότι ο ένας στέκεται στον άλλο σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι και τα μικρά, καθημερινά πράγματα. Αναπτύσσεται μια τρυφερότητα μεταξύ τους!», λέει στο 7 μέρες tv ενώ αποκαλύπτει τι λατρεύει και τη αντιπαθεί στο ρόλο που υποδύεται.

«Δεν υπάρχει κάτι που αντιπαθώ στη Δανάη! Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι είναι πολύ σοβαρή για την ηλικία της, ενώ αυτό το κομμάτι της που λατρεύω είναι η παιδικότητα της και η αθωότητα της. Η Δανάη έχει αναλάβει πάρα πολλές ευθύνες και έχει αναγκαστεί να μεγαλώσει απότομα, όμως, βλέπουμε ότι έχει διατηρήσει μια αθωότητα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved