Σπύρος Λάμπρου: «Όταν βλέπω τους συναδέλφους έξω... ζηλεύω»
Media

Σπύρος Λάμπρου: «Όταν βλέπω τους συναδέλφους έξω... ζηλεύω»

Είναι για δεύτερη χρονιά στην πρωινή ζώνη του Alpha και... επιμένει σε μια καθαρά ενημερωτική εκπομπή, η οποία έχει βρει το κοινό της.

Ο λόγος για τον Σπύρος Λάμπρου.

Πίστευε ότι θα είναι στο «Αlpha Ρεπορτάζ» και για 2η χρονιά; «Θέλω να πιστεύω ότι αυτό είναι μόνο η αρχή. Ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια και θα γίνει συνήθεια στους τηλεθεατές. Δεν θα ξεκινούσα ποτέ κάτι αν δεν πίστευα ότι θα πετύχει, δεν παίζω για να χάσω. Παίζω για να διεκδικήσω και να κερδίσω αυτό που μου ανήκει και το δικαιούμαι βάσει της δουλειάς μου. Δεν έχω ούτε είχα ποτέ μπάρμπα στην Κορώνη. Το βύσμα μου ήταν πάντα η αισιοδοξία και το πάθος ότι θα το παλέψω μέχρι τέλους», λέει στο 7 μέρες tv.

Έχετε περάσει πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ. Πώς είναι τώρα να έχετε συντονιστικό ρόλο μέσο από ένα στούντιο;

«Ακόμα κάνω ρεπορτάζ, αλλά δεν βγαίνω πλέον έξω λόγω της πίεσης του χρόνου. Άλλωστε, πώς να κάνεις μια ενημερωτική εκπομπή χωρίς να κάνεις ρεπορτάζ για όλα τα θέματα που θα παρουσιάσεις; Όμως όταν βλέπω τους συναδέλφους έξω... ζηλεύω! Τους συμπονώ όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες και τους καταλαβαίνω όταν με «στολίζουν», γιατί τους ζαλίζω για να μάθω τι γίνεται σε κάθε θέμα. Δεν μου κρατάνε κακία, ξέρουν ότι είμαι ένας από αυτούς και μπορεί να γυρίσω πίσω στο ρεπορτάζ αν κάτι αλλάξει στην εκπομπή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι χωρίς τη βοήθεια τους το «Αlpha Ρεπορτάζ» δεν θα έβγαινε ποτέ στον αέρα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved