Bake of Greece: Δείτε ποιος αποχώρησε
Media

Bake of Greece: Δείτε ποιος αποχώρησε

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, οι 16 συμμετέχοντες του «Bake Off Greece» έφτιαξαν γευστικές δημιουργίες, εμνευσμένες από την ελληνική αλλά και τη γαλλική παράδοση.

Στη δημιουργική δοκιμασία, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τους ζήτησε να ετοιμάσουν αλμυρές πίτες. Η Δώρα Κάππη, με την αγαπημένη πίτα τού μπαμπά της, ενθουσίασε τον Άκη Πετρετζίκη, τον Νικόλα Στράγγα και τον Δημήτρη Χρονόπουλο και υπερασπίστηκε τον τίτλο τής «Star Baker» που κέρδισε στο 2ο επεισόδιο. Θετική κριτική δέχτηκαν και ο Μιχάλης, με την σπανακοτυρόπιτά του, αλλά και η Άννα-Μαρία με τις κυπριακές φλαούνες της. Αντιθέτως, ο Άκης που άφησε άψητα τα κρεμμύδια στην κρεμμυδόπιτά του και ο Πάνος που δεν έψησε καλά την πίτα του, δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους κριτές.

Στην τεχνική δοκιμασία, ζητήθηκε από τους διαγωνιζόμενους να αντιγράψουν το Paris-Brest που τους παρουσιάστηκε. Οι απαιτήσεις ήταν υψηλές, με αποτέλεσμα η Άννα-Μαρία και η Γεωργία να χρειαστούν τη βοήθεια των συμπαικτών τους ώστε να μπορέσουν να βγάλουν καλό αποτέλεσμα. Ο Άκης, ο Πέτρος και η κυρία Κατερίνα δεν κατάφεραν να ετοιμάσουν σωστά το γλυκό. Η Βένια, η Αλεξάνδρα και η Λένα είχαν την καλύτερη επίδοση.

Την ποδιά τού «Star Baker» κέρδισε η Βένια Φλέσσα, ενώ ο Άκης Αδαμόπουλος αποχώρησε νωρίς από το παιχνίδι.

Την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 21:00, η τέντα του «Bake Off Greece» γεμίζει… ποντικάκια!

Ποιος θα αποκτήσει τα πιο γλυκά 50.000 ευρώ τής ζωής του;

Δείτε το τρέιλερ εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved