Μενεγάκη–Φωτοπούλου: Πώς έλιωσε ο πάγος ανάμεσα στις δυο φίλες και γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία
Media

Μενεγάκη–Φωτοπούλου: Πώς έλιωσε ο πάγος ανάμεσα στις δυο φίλες και γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία

Η πρόταση συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη στην Ελένη Φωτοπούλου είναι γεγονός και αυτό γιατί οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν τους τελευταίους μήνες ύστερα από ένα εντελώς τυχαίο τετ α τετ που είχαν.

Ήταν μία συνάντηση καρμική! Ήταν για να γίνει, καθώς, όπως αναφέρει η espresso και οι δύο αντί να γυρίσουν τα πρόσωπά τους αλλού αντάλλαξαν δειλά τις πρώτες λέξεις.

Η κουβέντα συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και εκεί ακριβώς έπεσαν οι γέφυρες συμφιλίωσης. Στις συναντήσεις που ακολούθησαν έγιναν ατελείωτες συζητήσεις, στις οποίες οι δύο κυρίες της ψυχαγωγίας μίλησαν για όλα και έλυσαν όσα τους χώριζαν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα στο τέλος του καλοκαιριού η ξανθιά παρουσιάστρια πρότεινε στη δημοσιογράφο να ενταχθεί στην εκπομπή της με θέση στη συντακτική ομάδα αλλά και στο πάνελ. Αλλωστε, η Ελένη Φωτοπούλου διαθέτει και εμπειρία στην ψυχαγωγία, μιλάει καλά ελληνικά και έχει άποψη με επιχειρήματα.

Ωστόσο η απάντηση της δημοσιογράφου ήταν αρνητική. Ποιος ήταν ο λόγος που τελικά δεν προχώρησε η συνεργασία;

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν και η καρδιά της λαχταρούσε να το κάνει, ήταν αδύνατον. Το timing ήταν λάθος, λόγω των δημοσιογραφικών υποχρεώσεων που έχει στο ειδησεογραφικό site του συζύγου της, αλλά και την ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στον 4χρονο γιο της, που απέκτησε με τον Ακη Παυλόπουλο και επιθυμεί να τον μεγαλώνει η ίδια.

Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη να τις δούμε μαζί πάλι στον αέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved