Ευγενία Παναγοπούλου: «Αν αργήσω να κάνω παιδιά, θα υιοθετήσω»
Media

Ευγενία Παναγοπούλου: «Αν αργήσω να κάνω παιδιά, θα υιοθετήσω»

Η Ευγενία Παναγοπούλου, την οποία γνωρίσαµε από τον ρόλο της στο επιτυχηµένο σίριαλ «H Ζωή της άλλης», επέστρεψε δυναµικά στην τηλεόραση, κάθε Τετάρτη και Πέµπτη στις 22:00 µέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, µε τη νέα κωµική σειρά «Κάνε γονείς να δεις καλό».

Η όµορφη ηθοποιός κρατάει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολυαναµενόµενη σειρά, όπου υποδύεται την κόρη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και της Ελένης Καστάνη.

Η Ευγενία, η οποία απείχε για κάποιο διάστηµα από τη µικρή οθόνη, επέστρεψε µε πολλή ενέργεια, καλή διάθεση και, κυρίως και πάνω από όλα, ώριµη. Οχι µόνο, όµως, σε επαγγελµατικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό, αφού, όπως λέει, ένας από τους µεγάλους στόχους της είναι να γίνει κάποια στιγµή µητέρα, χωρίς αυτό απαραίτητα να προϋποθέτει και γάµο.

«Πιστεύω πως είµαι ένας υγιής άνθρωπος που θέλει να τα κάνει όλα στη ζωή του, µε τον κατάλληλο άνθρωπο και τις κατάλληλες συνθήκες. Είµαι αρκετά µικρή, παρόλο που δεν πιστεύω πως ο γάµος έχει κατάλληλη ηλικία. Αυτό που λέµε ‘‘να βρω το άλλο µου µισό’’, φαντάζοµαι πως κάποια στιγµή θα το βρω», λέει η ίδια και συνεχίζει: «Θεωρώ πως είναι ευλογία να βρεις τον άνθρωπό σου. Στον γάµο κοντά δεν έφτασα, παρ’ όλα αυτά πρόταση γάµου δέχτηκα στα 21 και είπα ‘‘όχι’’ γιατί ήµουν µικρή. Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά. ∆εν µε νοιάζει αν ο άντρας µου είναι κάποιας άλλης θρησκείας ή ακόµα κι αν είναι κατά του γάµου. ∆εν θέλω σώνει και καλά να βάλω το λευκό φόρεµα, αλλά θέλω πάρα πολύ να κάνω παιδιά και συγκεκριµένα δύο, αν µε αξιώσει ο Θεός. Αν πάλι αργήσω να κάνω παιδιά, θα υιοθετήσω. Στα 33 µου δεν θα ήθελα µια µονογονεϊκή οικογένεια. ∆εν µου αρέσει να µιλάω για την προσωπική µου ζωή, είµαι πάρα πολύ ροµαντική και, όταν µιλήσω για κάποιον άντρα, θα γίνει ο πιο σηµαντικός στη ζωή µου. Θέλω να κάνω οικογένεια όταν βρω τον κατάλληλο».

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved