Επίθεση με μαχαίρι σε πρωταγωνιστή της σειράς «Η Επιστροφή»
Media

Επίθεση με μαχαίρι σε πρωταγωνιστή της σειράς «Η Επιστροφή»

Πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1, «Η Επιστροφή» έπεσε θύμα ληστείας στο κέντρο της Αθήνας.

Ο λόγος για τον νεαρό ηθοποιό Βασίλη Μίχα! Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας και ενώ εκείνος επέστρεφε στο σπίτι του μετά το τέλος του γυρίσματος της σειράς που πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με το ciao, μια ομάδα νεαρών, πλησίασε τον ηθοποιό και με την απειλή μαχαιριού του ζήτησαν να τους δώσει ότι πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα είχε επάνω του. Εκείνος, δέχτηκε να συνεργαστεί μαζί τους και τους έδωσε χρήματα, το κινητό του τηλέφωνο και το tablet. Οι νεαροί έμειναν ευχαριστημένοι από την λεία τους και τον άφησαν να φύγει, ενώ εκείνοι αποχώρησαν τρέχοντας από το σημείο.

Ο Βασίλης Μίχας έσπευσε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό. Μάλιστα, με σχετική του ανάρτηση στο facebook ζήτησε από όσους φίλους του έχουν το κινητό του τηλέφωνο να του στείλουν τον αριθμό του, αφού του έκλεψαν το κινητό. Στην συνέχεια μίλησε για το περιστατικό στους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του φανερά συγκλονισμένος, αλλά ευγνώμων που είναι καλά στην υγεία του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved