Τούς άφησε με το στόμα ανοιχτό ο καλεσμένος τους: «Πιστός δεν μπορώ να είμαι γενικά σε μία σχέση»
Media

Τούς άφησε με το στόμα ανοιχτό ο καλεσμένος τους: «Πιστός δεν μπορώ να είμαι γενικά σε μία σχέση»

Δεν μένει πιστός σε μία σχέση! Το δήλωσε στον καναπέ της εκπομπής Στη φωλιά των Κου Κου και τους Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

Ο λόγος για τον Μέμο Μπεγνή ο οποίος δεν είχε καμία διάθεση να... μασήσει τα λόγια του. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, εκείνος είπε: «Έχω κάνει σχέσεις, έχω κάνει και μικρότερες σχέσεις. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που μένω κάπου. Καταρχάς δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος, κατά δεύτερον είναι τέτοια η δουλειά που δίπλα σου ποιος θα μείνει; Είναι εξουθενωτική η δουλειά μας. Μου λείπει πολλές φορές, αλλά άλλες φορές λέω ευτυχώς που… δεν, γιατί είμαι για την πάρτη μου, με τους φίλους μου, με κάτι πρόσκαιρο» είπε ο ηθοποιός προκαλώντας την ερώτηση από την Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν μπορείς να είσαι πιστός σε μια σχέση;».

Και τότε εκείνος απάντησε: «Πιστός δεν μπορώ να είμαι γενικά, αλλά…ναι. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι... Έχω μείνει σε σχέση και αρκετό καιρό. Αλλά αν τα βάλεις στη ζωή μου τα πράγματα με νούμερα. Το πρώτο νούμερο είμαι εγώ, αλλά αν πάμε στο ένα είναι η δουλειά. Μου αρέσει τόσο πολύ αυτό που κάνω και είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να δημιουργώ. Είτε στη δουλειά μου, είτε εκτός δουλειάς. Επειδή ρίχνω όλο μου το βάρος εκεί, το άλλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved