Media

Μαρία Μπακοδήμου: Πήρε θέση για τα όσα είπε ο Καπουτζίδης για το bullying και έστειλε το μήνυμά της

Gossip-tv Team

Η Μαρία Μπακοδήμου ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για το bullying αλλά και τα όσα συνέβησαν μετά, τις κόντρες δηλαδή που ακολούθησαν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η παρουσιάστρια είπε: «Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει τρομερή αίσθηση δικαίου, αισθάνεται κάθε φορά ότι πρέπει να τοποθετηθεί για μια κοινωνία καλύτερη. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος. Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018.»

Και τόνισε μεταξύ άλλων η Μαρία: «Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Είπε ο Γιώργος και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι, ότι ενοχλήθηκε την παγκόσμια μέρα κατά του bullying να έχουν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, ο οποίος συχνά κάνει bullying, είναι ομοφοβικός, το ξέρουμε όλοι. Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό γιατί κι εγώ θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το έκανα…Το ότι το έκανε του βγάζω το καπέλο»!
Δείτε τις δηλώσεις της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved