«Έλα στη θέση μου»: Αναστασία Παντούση: «Η Βασιλίνα θέλει να εκδικηθεί τον Αχιλλέα»

«Έλα στη θέση μου»: Αναστασία Παντούση: «Η Βασιλίνα θέλει να εκδικηθεί τον Αχιλλέα»

Η Αναστασία Παντούση υποδύεται την Βασιλίνα στην σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου». 

Η ηθοποιός μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη σειρά, αλλά τον ρόλο της.

Πιστεύεις ότι ο 3ος κύκλος της κωμικής σειράς «Έλα στη θέση μου» θα έχει την ίδια αποδοχή από το κοινό;

«Πρώτα από όλα, θέλω να πω ότι το γεγονός ότι πήγε και 3η σεζόν η σειρά με χαροποίησε πολύ. Ευελπιστώ και φέτος να πάει καλά. Βέβαια, φέτος είναι μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός και είναι για μας μία πρόκληση. Είναι ελπιδοφόρο ότι τα κανάλια επενδύουν στη μυθοπλασία... θα σου πω κάτι που είχε πει ο Μιχάλης Μαρίνος: «Να πάνε όλες οι σειρές καλά και η δικιά μας να πηγαίνει ακόμα καλύτερα!». Μακάρι, για να υπάρχει δουλειά για όλους»

Από τη σειρά αποχώρησαν η Μένη και ο Γιαν. Σε επηρέασε το γεγονός ότι είσαι η μόνη Σουλτς που παρέμεινες;

«Δεν θα σου κρύψω ότι στενοχωρήθηκα που έφυγαν η Ναταλία Δραγούμη και ο Ορέστης Καρύδας, γιατί είχα αναπτύξει μια φιλία και με τους δύο. Έτσι είναι, όμως, τα πράγματα σε κάθε δουλειά! Βέβαια, οι υπόλοιποι συνάδελφοί μου στη σειρά είναι κοντά μου και δεν με αφήνουν να μου, λείψουν τα παιδιά»

Η Βασιλίνα γιατί προσπαθεί να χωρίσει τον Αχιλλέα και τη Ρενάτα;

«Θέλει σίγουρα να εκδικηθεί τον Αχιλλέα! Το μόνο που ήθελε από- εκείνον ήταν η αγάπη και η προσοχή, αλλά δεν τα είχε. Η προδοσία του την πλήγωσε πάρα πολύ. Έμεινε μόνη και θέλει να τον εκδικηθεί, ωστόσο δεν πιστεύω ότι τον μισεί. Αντίθετα, τον αγαπάει ακόμη πάρα πολύ»

Ο Αχιλλέας είναι η μεγάλη της εμμονή. θα μπορέσει να τον ξανακερδίσει;

«Δεν ξέρω σεναριακά καθόλου τι θα γίνει. Ως Αναστασία, δεν πιστεύω ότι θα τα καταφέρει»

Παράλληλα, επιδιώκει να τρελάνει τη Ρενάτα;

«Στην ουσία, ναι! Εφόσον δεν τον έχει εκείνη, δεν θέλει να τον έχει καμία. Στρέφει, λοιπόν, τη Ρενάτα εναντίον του. Θέλει να την κάνει να τον μισήσει και να την πάρει με το μέρος της. Να δει η Ρενάτα ότι τελικά η Βασιλίνα δεν είχε άδικο και ότι για όλα ευθύνεται ο Αχιλλέας» εξήγησε στο Mytv