Δημήτρης Αρβανίτης: «Για μένα η σειρά “Έγκλημα και πάθος” μια πρόκληση από όλες τις πλευρές»
Media

Δημήτρης Αρβανίτης: «Για μένα η σειρά “Έγκλημα και πάθος” μια πρόκληση από όλες τις πλευρές»

Ο Δημήτρης Αρβανίτης σε συνέντευξή του μίλησε για τη νέα σειρά «Έγκλημα και πάθος» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μετά την ερωτική κομεντί «4χχχ4», καταπιάνεσαι με το «Έγκλημα και πάθος».

Πρόκειται για μία αστυνομική σειρά εμπνευσμένη από γεγονότα που απασχόλησαν τη διεθνή ή και εγχώρια κοινή γνώμη, η οποία αποδίδεται σε ύφος δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ. Είναι μια νέα πρόταση μυθοπλασίας που αποφασίσαμε με τον ΑΝΤ1 να «συστήσουμε» στο ελληνικό κοινό. Δεν έχει να κάνουμε αυτό που λέμε απλή, καθημερινή τηλεόραση. Το ελληνικό κοινό δεν έχει συνηθίσει να βλέπει μυθοπλασία με σχόλια. Πιστεύω, όμως, ότι θα αφήσουμε σφραγίδα με αυτή την πρόταση.

Πώς πήρες αυτό το ρίσκο να δημιουργήσεις μία τέτοια σειρά;

Από τη φύση μου ήμουν τολμηρός σε ό,τι έκανα. Μην ξεχνάτε πως την περίοδο που έκανα τα δικά μου καθημερινά σίριαλ, αυτά που λάμβανα ήταν παλαιάς κοπής και τα μετέφερα μερικά χρόνια μπροστά. Ακόμα και το «4χχχ4» είναι άλλη κωμωδία και όχι αυτή που έχει συνηθίσει ο Έλληνας. Από τη μία πάντα ήθελα το κοινό, αλλά από την άλλη δεν ήθελα εγώ ο ίδιος να βαλτώσω. Για μένα είναι μια πρόκληση από όλες τις πλευρές.

Τελικά γιατί «Έγκλημα και πάθος» και όχι κάποια σειρά - καθημερινή ή μη;

Υπάρχουν μερικά μότο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι .αυτά σε χαράσσουν στη ζωή σου. Εδώ υπάρχει ένα μότο των Sex Pistols που λέει·: «Δεν ξέρω τι θέλω, αλλά ξέρω πώς θα το πάρω». Όπως προανέφερα, μ' ενδιαφέρει ο κόσμος, αν και δεν βλέπω πάντα τα νούμερα, αλλά θέλω κι εγώ ως άνθρωπος να πηγαίνω δύο βήματα μπροστά. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι ώριμος και σιγά σιγά θα αρχίσει να εμπλέκεται και να το ζητάει αυτό το προϊόν.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved