Γιώργος Λέντζας: «Θέλω να δοκιμαστώ στα αγωνίσματα του Nomads»
Media

Γιώργος Λέντζας: «Θέλω να δοκιμαστώ στα αγωνίσματα του Nomads»

Του αρέσει η περιπέτεια και θέλει να πάρει μέρος στα αγωνίσματα του Nomads

Ο Γιώργος Λέντζας πήγε ως παρουσιαστής στο Nomads, αλλά ζηλεύει τους παίκτες που συμμετέχουν στα αγωνίσματα και θέλει να δοκιμαστεί και ο ίδιος.

Θα παίρνατε μέρος ως παίκτης σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

«Η αλήθεια είναι ότι με εξιτάρει το κομμάτι της περιπέτειας, των αγωνισμάτων και των κακουχιών. Έχω δοκιμάσει τον εαυτό μου σε αντίστοιχα όρια και θα ήθελα να δω πώς μπορώ να ανταπεξέλθω. Από αυτή την άποψη, θα πέθαινα να συμμετάσχω! Σκέψου, βλέπω τα αγωνίσματα και μου τρέχουν τα σάλια, θέλω να μπω μέσα και να διαγωνιστώ. Από την άλλη, όμως, ,ό λόγος που ίσως δεν θα συμμετείχα ποτέ είναι οι ατομικές ισορροπίες μου. Προσπαθώ να προστατέψω πολύ την ιδιωτικότητά μου και περνάω αρκετές ώρες μόνος καθημερινά, οπότε ίσως το περιβάλλον με τόσες κάμερες τριγύρω, μέσα στην ημέρα, να μην ήταν και το πιο εύκολο πράγμα για μένα».

Ποιο κομμάτι του σας αρέσει περισσότερο;

«Θα έλεγα ότι το φετινό Nomads είναι ένα κόνσεπτ τόσο γνώριμο, αλλά και τόσο καινούριο, παράλληλα. Τα κομμάτια που μου αρέσουν περισσότερο φέτος είναι ότι έχει δοθεί έμφαση στο αγωνιστικό κομμάτι, το εξαιρετικό κάστινγκ και η Μαδαγασκάρη. Πραγματικά, εύχομαι οι εικόνες του Nomads να αναδείξουν ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω βρεθεί ποτέ» εξήγησε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved