Media

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Όταν είδα το teaser του Λόγω Τιμής ανατρίχιασα από συγκίνηση»

Gossip-tv Team

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε και στο «Λόγω Τιμής». Το teaser της σειράς έγινε viral σε χρόνο dt και όλοι θέλουμε να μάθουμε πότε και που θα δούμε με τα νέα επεισόδια.

Ο Κωνσταντίνος είπε στην Ελένη: «Δεν ξέρω αν έρχεται ακριβώς. Το Λόγω Τιμής είναι μία σκέψη που έχει γυρίσει μεταξύ μας τα τελευταία χρόνια. Το έχει κινητοποιήσει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι επί της αρχής. Φτιάξαμε λοιπόν ένα teaser με σκοπό να «ζεστάνουμε» το πράγμα… Για να μπορέσουμε πριν ολοκληρωθεί η όποια συμφωνία με κανάλι, να αποκτήσει μία υπόσταση. Θέλαμε να πάρει από όνειρο τη μορφή σχεδίου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ δεν το πίστευα. Έλεγα εντάξει.. Θα βγούμε εμείς 50αρηδες με γένια. Μπορεί να είναι περίεργο. Κάναμε το γύρισμα το καλοκαίρι… Πέρασε ένας μήνας περίπου και μας είπαν αυτό είναι το teaser, βάλτε το στα social media σας… Όταν το είδα πρέπει να σου πω ότι ανατρίχιασα από συγκίνηση. Συγκινήθηκα πάρα πολύ!».
Και πρόσθεσε: «Δεν φοβόμουν την τηλεόραση τότε… Ήταν η τρίτη μου σειρά και το έκανα με μεγάλη χαρά… Αυτό το τραγούδι του Παπαδημητρίου που καθόρισε τη σειρά, σηματοδότησε και κάτι. Τότε εμείς που ήμασταν 25-30, η γενιά εκείνη καταλαβαίναμε την ομορφιά του στίχου, όμως τη σημασία του την καταλάβαμε 22 χρόνια αργότερα. Και να σου πω και κάτι; Δεν το νοσταλγώ σαν εποχή. Την αγαπώ πολύ, αλλά δεν νοσταλγώ καμία άλλη περίοδο της ζωής μου»!
Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved