Αποστόλης Τότσικας: Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα της σειράς «Για πάντα παιδιά»
Media

Αποστόλης Τότσικας: Τι αποκάλυψε για τα γυρίσματα της σειράς «Για πάντα παιδιά»

Ο Αποστόλης Τότσικας πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Open Tv, «Για πάντα παιδιά». 

Ο ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, για το νέο κανάλι που θα τον βλέπουμε, αλλά και το πρόβλημα στα γυρίσματα.

Νέα σεζόν, με νέα σειρά και σε νέο κανάλι. Πολλές οι αλλαγές...

«Για εμένα δεν είναι αλλαγή, η δουλειά μου είναι σε όποιο κανάλι και αν δουλεύω. Αλλά μας έχει αγκαλιάσει παρά πολύ το κανάλι και γενικά η συγκεκριμένη σειρά είναι κάτι που δεν έχω ξαναδιαβάσει, δεν έχω ξαναδεί στην τηλεόραση. Είναι φρέσκο, έχει ρυθμό, είναι γρήγορο και έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες, τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, την 'Ελενα Ασημακοπούλου και την Τζένη Θεωνά, τους οποίους ξέρω πολλά χρόνια. Η παρέα έχει δέσει πολύ και αυτό φαίνεται στο αποτέλεσμα. Θα το δει κι ο κόσμος και πιστεύω ότι θα του αρέσει πολύ.»

Υποδύεστε τον Γρηγόρη...

«Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος διοργανώνει εκδηλώσεις και σε αυτήν τη φάση της ζωής του πάει καλά, έχει δουλειά και συγκατοικεί με την κοπέλα του. Και εκεί αρχίζουν όλα τα τρελά!· Είναι ένας πολύ σωστός άνθρωπος, έξυπνος και πολύ καλός στην παρέα»

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει είναι ο... Βαγγέλης;

«Είναι ο σκύλος της Ειρήνης (Τζένη Θεωνά). Μου αρέσουν πολύ τα γυρίσματα με τον.. Βαγγέλη. Μου αρέσουν τα σκυλιά και τα ζωάκια γενικότερα, τα αγαπάω! Είναι αυτό που λένε πως αν παίξεις με παιδί ή με σκυλί θα σου κλέψει την παράσταση. Έχει ενδιαφέρον η επικοινωνία με ένα σκύλο στο γύρισμα» εξήγησε στο 7μέρεςtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved