Γιώργος Καπουτζίδης: «Για μένα το γράψιμο έχει απομόνωση και διστάζω να μπω σε αυτήν»
Media

Γιώργος Καπουτζίδης: «Για μένα το γράψιμο έχει απομόνωση και διστάζω να μπω σε αυτήν»

Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς και σεναριογράφους. 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το πότε θα ξαναγράψει νέο σενάριο και για την πρόωρη ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της σειράς «Εθνική Ελλάδος» που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Μπήκες στα σπίτια εκατομμυρίων Ελλήνων τηλεθεατών με τις σειρές σου. Σκέφτεσαι στο μέλλον να ξαναγράψεις μια σειρά;

«Άλλες φορές ναι, άλλες πάλι όχι. Είναι κάτι πολύ προσωπικό αυτό και θα το λύσω μόνος μου. Δεν ακούω ούτε γνώμες ούτε παραινέσεις. Άμα αισθανθώ να το κάνω, θα το κάνω. Το γράψιμο είναι κάτι δημιουργικό, δεν είναι απλώς κάθομαι και πληκτρολογώ. Πρέπει να έχω τη διάθεση να το κάνω, δεν μπορώ να το δω σαν δουλειά».

Η «Εθνική Ελλάδος», η τελευταία σου τηλεοπτική σειρά, ολοκλήρωσε πρόωρα τον κύκλο της. Υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάποτε τη συνέχεια;

«Το ξέρω ότι σας στενοχώρησε. Κι εμάς μας στενοχώρησε. Το καλοκαίρι που είχαμε δρομολογήσει τα γυρίσματα ήταν η εποχή που η Ελλάδα ζούσε πλήρη αναβρασμό. Δεν ξέραμε αν θα μείνουμε στην Ευρώπη, τι νόμισμα θα έχουμε, οπότε το είδαμε ρεαλιστικά. Επειτα, τον Μάρτιο του 2016, το ΜΕGΑ μπήκε στην περιπέτεια του... Η "Εθνική Ελλάδος" είναι μια δουλειά που αγαπήσαμε πολύ. Τώρα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτούμε πάλι όλοι μαζί, γιατί τα κορίτσια έχουν διαφορετικά ωράρια. Δεν μπορεί όλη μέρα να είναι στο παγοδρόμιο και μετά να έχουν και θέατρο. Οι συνθήκες των γυρισμάτων δεν ήταν συνθήκες κανονικής σειράς. Μπορεί να κάναμε μόνο 15 επεισόδια, όμως θεωρώ πως η σειρά άφησε πολύ έντονα το στίγμα της στην ελληνική μυθοπλασία».

Φέτος, ύστερα από αρκετά χρόνια, έχουμε πολλές ελληνικές σειρές στα προγράμματα των καναλιών...

«Είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Όλα τα κανάλια κάνουν την προσπάθεια τους, και στο πρόγραμμα τους έχουν λίγο από όλα. Χαίρομαι όμως ιδιαίτερα που έχουμε πολλές σειρές μυθοπλασίας. Είμαι ηθοποιός, έχω φίλους ηθοποιούς και καμαρώνω να τους βλέπω να παίζουν σε σειρές».

Παλιότερα είχες πει πως ετοίμαζες το σενάριο για μια κινηματογραφική ταινία. Σε τι στάδιο βρίσκεται αυτό το εγχείρημα σου;

«Γράφω κάτι, φτάνω σε ένα σημείο, το σταματώ, μετά προκύπτει κάτι και χάνω τη συγκέντρωση και την προσήλωση μου. Για μένα το γράψιμο έχει απομόνωση και διστάζω να μπω σε αυτήν. Έχω ανολοκλήρωτα σενάρια, και κινηματογραφικά και θεατρικά. Μια φορά θα με χάσετε, θα είμαι, στην Αίγινα ή αλλού, και ύστερα από έναν χρόνο θα γυρίσω και θα τα έχω όλα έτοιμα», λέει στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved