Media

Βασίλης Ζούλιας: Η πικρία του για το τρολάρισμα στα social media μετά την εμφάνισή του στο GNTM

Gossip-tv Team

 Ο Βασίλης Ζούλιας εμφανίσθηκε στο Greece’s Next Top Model μιας και τα κορίτσια φόρεσαν δημιουργίες του.

Ο σχεδιαστής όμως στεναχωρήθηκε με το τρολάρισμα των χρηστών στα social media μετά την εμφάνισή του στο ριάλιτι μόδας. Αρχικά έγραψε στο facebook του: «Ότι μετά από τόση θεραπεία.. ψυχοθεραπεία… προσευχές… διαλογισμούς… γιόγκα… σεμινάρια αυτοβελτίωσης… life coaching… business coaching…τι Abraham Hicks… Louise Hay… Eckhart Tolle… 12 steps και ό,τι φανταστεί ο νους σας το’ χω κάνει…Θα με επηρέαζε το τρολλάρισμα που έφαγα στο instagram σε σχέση με την εμφάνισή μου στο GNTM ειλικρινά δεν το περίμενα…Τα καλά λόγια σαν να μην υπήρχαν… Πρέπει επειγόντως να το δουλέψω… Αναρωτιέμαι που εξαφανίστηκε και το WHAT YOU THINK OF ME IS NONE OF MY BUSINESS ρητό που το έλεγα και νόμιζα ότι το είχα…μπα… τελικά τσάμπα καίει η λάμπα… έχουμε δουλίτσα ακόμη!!».
Ο Βασίλης Ζούλιας μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε ποιο τρολάρισμα τον στεναχώρησε περισσότερο: «Είπε κάποιος ότι μοιάζω στον Ντάνι Ντε Βίτο. Ο Ντε Βίτο είναι καταπληκτικός ηθοποιός αλλά εσύ αισθάνεσαι κάπως, λες και σου λένε ότι είσαι κοντός και χοντρός, μπορεί και η τηλεόραση να σου προσθέτει κιλά… αυτό ήταν που δεν μπορούσα να αντέξω…»!
Τι είπε για τις πλαστικές των κοριτσιών και τι αποκάλυψε για την αυστηρή κυρία, Ζενεβιέ που τα έχωσε σε όλες τις καλλονές;
Δείτε όλα όσα είπε ο Βασίλης Ζούλιας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved