Χριστίνα Κυριάκου: «Στο μυαλό μου και στη μελέτη με βοήθησαν πολύ οι εκπομπές της Νικολούλη»
Media

Χριστίνα Κυριάκου: «Στο μυαλό μου και στη μελέτη με βοήθησαν πολύ οι εκπομπές της Νικολούλη»

Η δημοσιογράφος του «Τατουάζ» μιλά για τις εξελίξεις σε σχέση με την πολύκροτη δίκη, τη συμβολή της Αγγελικής Νικολούλη στη διαμόρφωση του ρόλου της και την αδυναμία που έχει στη Μαργκό.

Ο λόγος για την Χριστίνα Κυριάκου.
Πώς προέκυψε το «Τατουάζ» στη ζωή σας;
«Με τον Ανδρέα Γεωργίου είχα μιλήσει πέρυσι αρχικά για έναν ρόλο guest. Ωστόσο, επειδή θα ξεκινούσα την παρουσίαση μιας εκπομπής δεν καταφέραμε να συνεργαστούμε. Φέτος όμως, ξαναμιλώντας με τον Ανδρέα, μου πρότεινε και πάλι έναν άλλο ρόλο, αυτόν που υποδύομαι, της δημοσιογράφου. Το συζητήσαμε, μου άρεσε και έτσι ξεκινήσαμε»

Ποιος είναι ο ρόλος σας; «Η Χριστίνα Ζερβού είναι γύρω στα 33-35, είναι δημοσιογράφος αστυνομικού ρεπορτάζ με δική της εκπομπή. Μέσω της εκπομπής της και όχι μόνο προσπαθεί να βοηθήσει την κατάσταση με την Ολγα Καρέλη (Κατερίνα Γερονικολού)»

Θα μπορέσετε να τη βοηθήσετε; Θα αθωωθεί τελικά; Τι εξελίξεις αναμένονται;
«Θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση της Ολγας καθώς θα προσπαθήσει να έχει την κοινή γνώμη με το μέρος της. Αναμένονται πολλές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια γύρω από τη δίκη. Η ηρωίδα που υποδύομαι πιστεύει στην αθωότητα της Ολγας και έτσι γίνεται «ομάδα» με τον Στέφανο, τον δικηγόρο της, και την οικογένεια της, για να μπορέσει να τους βοηθήσει και άλλο»

Σας δυσκόλεψε ο ρόλος της δημοσιογράφου;
«Με ιντρίγκαρε πάρα πολύ. Δεν σας κρύβω ότι παρακολούθησα αντίστοιχες παρουσιάστριες που κάνουν εκπομπές με αυτό το θεματολόγιο για να δω τον τρόπο που προσεγγίζουν το θέμα. Στο μυαλό μου και στη μελέτη με βοήθησαν πολύ οι εκπομπές της Αγγελικής Νικολουλη, που είναι μοναδική στο είδος της»

Ποιος ρόλος από το σίριαλ σας γο¬ητεύει και θα θέλατε να τον έκανε αναλάβει εσείς;
«Τη «Μαργκό», που την υποδύεται η κ. Καράντη. Πολυσύνθετος ρόλος, δύσκολος, δυναμικός και κάτι μακριά από μένα Η μαγεία σε αυτό το επάγγελμα είναι να υποδύεσαι πράγματα και καταστάσεις που δεν ταιριάζουν απαραίτητα στον χαρακτήρα σου», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved