Μέμος Μπεγνής: «Οι ειδήσεις, που μόνο παραπληροφόρηση είναι προκαλούν κατάθλιψη και άγχος»
Media

Μέμος Μπεγνής: «Οι ειδήσεις, που μόνο παραπληροφόρηση είναι προκαλούν κατάθλιψη και άγχος»

Θεατρική τη φετινή σεζόν θα τον δούμε στις «Μάγισσες της Σμύρνης», ενώ φέτος δεν θα τον δούμε σε κάποια σειρά

Ο Μέμος Μπεγνής ανήκει σε εκείνους που δεν παρακολουθούν τηλεόραση και το δηλώνει.

«Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με αφορά πολύ το πρόγραμμα των καναλιών και ειδικά οι ειδήσεις, που μόνο παραπληροφόρηση είναι και προκαλούν κατάθλιψη και άγχος, ενώ δεν αντέχω με τίποτα τα ριάλιτι σόου. Αυτές τις κρεατομηχανές, που χρησιμοποιούν τους ανθρώπους σαν αναλώσιμα είδη. Ήμουν σε μια μεγάλη εταιρεία για ένα ραντεβού. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ένα παιδί που είχε βγει από αυτές τις εκπομπές. Άκουσα τον διευθυντή της εταιρείας να λέει: "Αυτόν τον θέλω να μας διαφημίσει, αλλά κλείστε τον τώρα, γιατί σε 2-3 μήνες δεν θα τον θυμάται κανείς".

Έμεινα... Όχι ότι δεν το ήξερα, αλλά είναι άλλο να το ακούς τόσο ωμά. Κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι χωρίς κόπο, σπουδές και όραμα θα κάνουν όνομα και λεφτά. Και μετά τους πετάνε σαν σκουπίδια. Το θεωρώ άκρως τραγικό και κατάντια», λέει στο Secret ενώ απαντά στο αν τον θυμώνει η κατάσταση στην Ελλάδα.

«Πολύ. Γιατί μας κοροϊδεύουν και μας έχουν βάλει σε ένα τριπάκι μιζέριας και κατάθλιψης. Πράγμα που κανένας δεν αξίζει. Παραπληροφόρηση, οικονομική τρομοκρατία, εξαθλίωση των φτωχών και γενικά μια μιζέρια που είναι απαράδεκτη...», λέει ο ηθοποιός μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved