Επιστρέφει το Big Brother στον Ant1 – Ποιος θα το παρουσιάζει;
Media

Επιστρέφει το Big Brother στον Ant1 – Ποιος θα το παρουσιάζει;

Το «Big Βrother» κάνει comeback στον ΑΝΤ1!

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη reality παρέα της ελληνικής τηλεόρασης, οι ιθύνοντες του σταθμού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να επαναφέρουν την παραγωγή, πλην όμως προσαρμοσμένη στην εποχή των social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, ο «Μεγάλος Αδερφός» θα μπει στο πρόγραμμα του σταθμού του Αμαρουσίου αμέσως μετά το τέλος του «Nomads» και οι προετοιμασίες αρχίζουν από τώρα, ώστε να μην υπάρξει κανένα κενό μετά το φινάλε του reality επιβίωσης, τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για την παρουσίαση είναι εκείνο του Γιώργου Λιάγκα, όμως δεν αποκλείεται οι άνθρωποι του καναλιού να προσεγγίσουν και τον μετρ του είδους, Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής του προγράμματος στον ΑΝΤ1 πριν από 17 χρόνια και για δύο σεζόν.

Σύμφωνα με βασικό στέλεχος του καναλιού, στόχος τους είναι να συστήσουν το «Big Brother» στη νέα γενιά που δεν έχει ξαναδεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ελληνική μικρή οθόνη, αυτό που έκανε δηλαδή και ο Σκάι με το «Survivor» και χτύπησε... φλέβα χρυσού!

Πέντε χρόνια μετά το αποτυχημένο «Big Mother», τα δικαιώματα του «Μεγάλου Αδελφού» αγόρασε ο Alpha. Το reality, το οποίο άρχισε στις 3 Οκτωβρίου του 2010 και ολοκληρώθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 2011, παρουσίαζε η Ρούλα Κορομηλά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved