Σάββας Πούμπουρας: «Οταν η παραγωγή µού ανέφερε το όνοµα του Γιώργου Λέντζα χάρηκα πολύ»
Media

Σάββας Πούμπουρας: «Οταν η παραγωγή µού ανέφερε το όνοµα του Γιώργου Λέντζα χάρηκα πολύ»

Ενθουσιασµένος και ήδη ηλιοκαµένος, ο Σάββας Πούμπουρας, λίγες ηµέρες µετά την πρεµιέρα του «Νomads» που παρουσιάζει, µιλά απευθείας από την εξωτική Μαδαγασκάρη.

Αυτή τη σεζόν το ριάλιτι περιπέτειας δεν άλλαξε µόνο προορισµό, αλλά ανανεώθηκε και σε ό,τι αφορά τα αγωνίσµατα.

«Μου άρεσε πάρα πολύ το concept που µου παρουσίασε ο ΑΝΤ1. Είναι ένα σηµαντικό project, που έχει να κάνει µε τη φύση και έχει πολύ δυνατά αγωνίσµατα. Με τον ΑΝΤ1 είχαµε άλλωστε και πολύ καλές σχέσεις αφού ήµουν στα backstage του DWTS και είχαµε κάνει µαζί το “Πλάκα κάνεις”. Είµαι πολύ χαρούµενος µε την πρόταση αυτή και θα κάνω ό,τι καλύτερο µπορώ. Η καρδιά του “Nomads” φέτος εκπέµπει από τη Μαδαγασκάρη. Οµορφες εικόνες, µαγικά τοπία, µια µεγάλη παραγωγή και µια τεράστια οµάδα πίσω και µπροστά από τις κάµερες, έτοιµη να δώσει τον καλύτερο εαυτό της. ∆εν µπορώ να σας πω πολλά, αλλά υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση µε το προηγούµενο “Nomads”. Μία από αυτές είναι ότι κάθε Κυριακή η αποχώρηση θα προβάλλεται live και οι τηλεθεατές θα µπορούν µέσω ενός application να ψηφίζουν εντελώς δωρεάν», εξηγεί ο παρουσιαστής, ο οποίος µαζί µε τον Γιώργο Λέντζα θα µας µεταφέρουν τηλεοπτικά τις εξελίξεις του παιχνιδιού.

«Τον Γιώργο δεν τον γνώριζα προσωπικά, τον είχα δει στο “World Party” και µου είχε κάνει εντύπωση. Οταν η παραγωγή µού ανέφερε το όνοµά του χάρηκα πολύ. Εχουµε δέσει και µπορώ να σου πω ότι έχουµε και αρκετά κοινά στοιχεία. Είναι ένα πολύ ζωντανό και αυθεντικό παιδί και χαίροµαι που είµαστε µαζί στη Μαδαγασκάρη», συµπληρώνει μιλώντας στη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved