Media

Nomads: Το βαρύ κλίμα λόγω αποχώρησης της Αννίτας και τα «καρφιά» της Αλεξανδράκη στον Βασιλόπουλο!

Gossip-tv Team

Η αποχώρηση της Αννίτας Ναθαναήλ από την πρώτη κιόλας εβδομάδα διεξαγωγής του Nomads 2, έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τη μπλε ομάδα των Κροκόδειλων οι οποίοι δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την απώλεια.

Μόνο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη δείχνει να "χρεώνει" την αποχώρηση της φίλης της στον αρχηγό της ομάδας, Χρήστο Βασιλόπουλο για τον οποίο σχολίασε στην κάμερα: «Ο Χρήστος, η αλήθεια είναι, ότι βρήκε την εύκολη λύση. Ήταν καθαρά ευθύνη του αρχηγού, αλλιώς δεν θα ορίζαμε και αρχηγούς στις ομάδες».

Από τη μεριά του ο Χρήστος Βασιλόπουλος είπε: «Δεν έχω καμία τύψη. Το συζητήσαμε με την Αννίτα και μου είπε ‘θέλω να είμαι αυτή που θα μονομαχήσει’ και ήταν μία απόφαση που βγάλαμε, μπορεί και ομόφωνα, εγώ πήρα την τελική απόφαση αλλά είναι ένα παιχνίδι. Και αυτό είναι το παιχνίδι».

Όταν δε το συζήτησαν μεταξύ τους οι δύο παίκτες ο Χρήστος είπε στη Δήμητρα: «Μην μπερδεύεσαι, μη θολώνεις. Να βλέπεις καθαρά τα πράγματα».

Το σίγουρο είναι πως έχει ξεκινήσει η γκρίνια και οι εντάσεις στην ομάδα η οποία ομολογουμένως δεν περνάει καλά μιας και βρίσκεται στη Σαβάνα χωρίς καθόλου ανέσεις.

Δείτε παρακάτω το βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved