«Έλα στη θέση μου»: Ο γάμος-  έκπληξη, το σοκ και η μακάβρια είδηση
Media

«Έλα στη θέση μου»: Ο γάμος- έκπληξη, το σοκ και η μακάβρια είδηση

Η Φαίη Σταθάτου είναι μια γυναίκα τολμηρή που έχει μάθει να, διεκδικεί και να εκπληρώνει με κάθε τίμημα τις επιθυμίες και τα θέλω της, αλλά και να εκδικείται όσους την πληγώνουν.

Ωστόσο, η μοίρα της επιφύλασσε ένα δυνατό χτύπημα, καθώς για πρώτη φορά στη ζωή της έχει χάσει τον έλεγχο και έχει γίνει έρμαιο στα χέρια ενός επικίνδυνου άνδρα.

Μάλιστα, εξαιτίας του βίωσω ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν σε μία μητέρα, όταν αναγκάστηκε να αποχωριστεί το παιδί της και να το στείλει στον πρώην σύζυγο της τον Βλάση για να το φροντίσει έως ότου ο εφιάλτης της λάβει τέλος.

Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση πρόκειται να γίνει ακόμα χειρότερη για το μοντέλο, διότι η συνθήκη ομηρίας κάτω από την οποία, ζει το τελευταίο διάστημα παίρνει ξαφνικά μία απρόσμενη τροπή.

Σύμφωνα με το «Mytv», η Φαίη είναι αναγκασμένη να παντρευτεί τον άνθρωπο που την κρατά αιχμάλωτη. Φυσικά, ο γάμος αυτός θα γίνει παρά τη θέλησή της, καθώς το μόνο που επιθυμεί στην πραγματικότητα είναι να καταφέρει να φύγει από το Ομάν όπου βρίσκεται, και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι δίπλα στην κόρη της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved