Τζένη Μελιτά - Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Ελένη Τσολάκη είναι υποδειγματική συνεργάτης»
Media

Τζένη Μελιτά - Γρηγόρης Γκουντάρας: «Η Ελένη Τσολάκη είναι υποδειγματική συνεργάτης»

Η Τζένη Μελιτά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησαν για την εκπομπή «Τι λέει» και για τη συνεργασία τους με την Ελένη Τσολάκη.

Τι λέει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Πώς είναι η εμπειρία από μια καθημερινή, μεσημεριανή εκπομπή του Alpha;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Είναι άλλη μία πολύ όμορφη εμπειρία. Το καθημερινό σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσεις πιο γρήγορα τους νέους σου συνεργάτες, να έχεις τριβή μαζί τους, να τους μάθεις, να σε μάθουν και να δημιουργηθεί μια ωραία παρέα.

Τζένη Μελιτά: Απαιτητική, αλλά πολύ κεφάτη. Η καθημερινή εκπομπή και ειδικά π μεσημεριανή ζώνη είναι αρκετά μεγάλη πρόκληση. Αλλά είναι μία πρόκληση, που ξαναέβαλα με τεράστια χαρά στη ζωή μου, μετά και από το «Φώτης και Μαρία». Νομίζω ότι μου ταιριάζει και σίγουρα μπορώ να σου πω ότι μου είχε λείψει.

Πώς είναι η συνεργασία με την Ελένη Τσολάκη;

ΓΡ. ΓΚ: Η συνεργασία είναι άψογη, υπάρχουν καλή διάθεση, όρεξη για δουλειά, κέφι και πολλά χαμόγελα.

ΤΖ. ΜΕΛ.: Η Ελένη είναι υποδειγματική συνεργάτης και το λέω με όλη μου την καρδιά. Έχουμε δέσει πολύ. Πριν από το «Τι λέει;» δεν μας είχε δοθεί ποτέ π ευκαιρία να δουλέψουμε παρέα ούτε καν να γνωριστούμε και οφείλω να σου ομολογήσω πως είναι ένας άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις άνετα με το καλημέρα σας. Το κλίμα, λοιπόν, δεν είναι απλά συνεργατικό στην εκπομπή, είναι πλέον φιλικό και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στην εποχή μας, όπου σχεδόν σε όλες τις δουλειές κυριαρχούν οι νόμοι της επιβίωσης,

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε ένα ωραίο παρεάκι αυτό φαίνεται προς τα έξω σ’εμάς τους τηλεθεατές. Τελικά, στον χώρο της τηλεόρασης μπορούν να γίνουν όμορφες παρέες χωρίς πισώπλατα μαχαιρώματα;

ΓΡ. ΓΚ.: Οι όμορφες παρέες μπορούν να δημιουργηθούν παντού, εάν δεν υπάρχουν ανταγωνισμοί και ίντριγκες. Πάντα πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω στις παρέες. Θα είναι μεγάλη μας επιτυχία αν καταφέρουμε να γίνουμε π αγαπημένη μεσημεριανή παρέα των τηλεθεατών. Έως τώρα τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα.

ΤΖ. ΜΕΛ.: Εξαρτάται από τις συνθήκες. Σίγουρα η τηλεόραση είναι δύσκολος χώρος. Όλοι όσοι δουλεύουμε σε αυτή έχουμε δει να συμβαίνουν αδικίες ή να διαλύονται φιλίες.

Πηγή: tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved