Μελιτά – Γκουντάρας: «Ο κόσμος ζητάει να δει στην TV αληθινούς ανθρώπους σε αληθινές στιγμές»
Media

Μελιτά – Γκουντάρας: «Ο κόσμος ζητάει να δει στην TV αληθινούς ανθρώπους σε αληθινές στιγμές»

Η Τζένη Μελιτά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησαν για την εκπομπή «Τι λες» και για τα ποσοστά τηλεθέασης.

Η μεσημεριανή ζώνη είναι αρκετά δύσκολη για όλους εμάς που παρακολουθούμε νούμερα. Περισσότερες εκπομπές που έχουν βγει σε αυτή τη ζώνη κόβονται. Νιώθετε ότι έχετε κάνει τη διαφορά, την έκπληξη;

Γρηγόρης Γκουντάρας: Ακόμα δεν νιώθουμε τίποτα! Απλά προσπαθούμε κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Όλοι πιστεύουμε πολύ σε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε με πολύ μεράκι.

Τζένη Μελιτά: Ξέρεις τι γίνεται; Πιστεύω ότι η ώρα του μεσημεριανού φαγητού για την ελληνική οικογένεια είναι ιερή. Θυμάμαι ότι και η δική μου οικογένεια χαιρόταν-πολύ αυτή την ώρα. Αυτό που θέλω, λοιπόν, είναι να κάνουμε αληθινή παρέα σε ανθρώπους που εκείνη την ώρα γύρισαν από τη δουλειά τους και κάθισαν να ξεκουραστούν, να τους πάρουμε τα άγχη με το κέφι και το χιούμορ μας. Θεωρώ ότι τα πάμε καλά σε αυτό.

Ειδικά από την ημέρα που ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη τα ποσοστά σας έχουν ανέβει πολύ. Είστε ευχαριστημένοι από τα νούμερα; Τα παρακολουθείτε;

ΓΡ. ΓΚ.: Νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει στην τηλεόραση και δεν παρακολουθεί τα νούμερα, είναι ένα από τα άγχη. Είναι ακόμη πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Η χρονιά είναι στο ξεκίνημα της, πάντως τα πρώτα σημάδια είναι πολύ αισιόδοξα.

Τ,Ζ.ΜΕΛ.: Τα νούμερα για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση είναι -κακά τα ψέματα- ένα μόνιμο άγχος. Δεν θα στο κρύψω, κάθε πρωί, όταν ξυπνάω, τα κοιτάζω. Το σημαντικό, όμως. είναι να βλέπουμε μέσα από τους αριθμούς, το ότι ο κόσμος αγκαλιάζει το παρεάκι μας και έτσι αυτή π παρέα σιγά σιγά μεγαλώνει. Το κοινό θέλει τον χρόνο του να σε γνωρίσει και να σε βάζει από εκεί-και πέρα μέσα στο σπίτι του κάθε μέρα. Και αυτό μας τιμάει πάρα πολύ.

Τι πιστεύετε ότι αναζητά πλέον το κοινό στην τηλεόραση; Έχουν αλλάξει οι απαιτήσεις του λόγω κρίσης;

ΓΡ. ΓΚ.: Νομίζω πως, λόγω κρίσης, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή όλων μας. Αυτή την εποχή πιστεύω πως το κοινό ψάχνει κάτι ευχάριστο, αυθόρμητο, αισιόδοξο και, κυρίως, αληθινό. Αυτά προσπαθούμε να προσφέρουμε κι εμείς.

ΤΖ. ΜΕΛ.: Ναι. Δεν είναι μόνο η κρίση, αλλά η γενικότερη αλλαγή. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει τόσο πολλές αλλαγές στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά και γενικά των Μέσων, που τρέχουμε όλοι μαζί να τις προλάβουμε. Η τηλεόραση-μπορεί να-μην έχει το μονοπώλιο που είχε παλαιότερα, αλλά πιστεύω ότι το κοινό είναι πια πολύ πιο έτοιμο να αναγνωρίσει την αληθινή παρέα και, αργά ή γρήγορα, να την υποστηρίξει. Ο κόσμος ζητάει να δει αληθινούς ανθρώπους σε αληθινές στιγμές και το δήθεν πλέον για μένα είναι ντεμοντέ. Από. την άλλη, περάσαμε κι αυτή τη λαίλαπα των κάπως extreme (για μένα) reality shows όπου άνθρωποι ήταν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν οικογένεια και φίλους και να ξενιτευτούν, αναζητώντας δεν ξέρω κι εγώ τι... Κι εμείς, από την πλευρά μας, παρακολουθούσαμε μέσα από την κλειδαρότρυπα την κακοπέρασή τους και τους τσακωμούς τους.

Πηγή: tv kous kous

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved