Πάνος Νάτσης: «Δεν είχα ξανακάνει καθημερινό σίριαλ και το φοβόμουν»
Media

Πάνος Νάτσης: «Δεν είχα ξανακάνει καθημερινό σίριαλ και το φοβόμουν»

Ο Πάνος Νάτσης σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Φέτος βρίσκεσαι στο καθημερινό δραματικό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Πώς προέκυψε η πρόταση;

Με πήραν τηλέφωνο και συναντήθηκα με τη σκηνοθέτιδα μας, τη Βίκυ Μανώλη, η οποία μου εξήγησε τι ακριβώς θέλει και από την πρώτη στιγμή υπήρχε μια καλή επικοινωνία μεταξύ μας.

Είχες κάποιον ενδοιασμό;

Δεν είχα ξανακάνει καθημερινό σίριαλ και το φοβόμουν. Όμως, όπως προανέφερα, είχα μιλήσει με τη Βίκυ Μανόλη, είχα μάθει ότι το καστ της σειράς ήταν πολύ καλό και είπα γιατί όχι; Είναι μια πολύ προσεγμένη δουλειά από όλες τις πλευράς. Από το σενάριο, τους σκηνοθέτες. Τους ηθοποιούς, την παραγωγή...

Στο σίριαλ υποδύεσαι τον Κωστή. Τι χαρακτήρας είναι;

Είναι ένα παιδί που η οικογένεια που έχει χρέη με αποτέλεσμα να μην έχει την οικονομική βοήθεια αλλά και τη στήριξη των γονιών του. Οπότε πρέπει να παλέψει μόνος του για να καταφέρει αυτά που θέλει. Ο μεγάλος εφηβικός έρωτας που είχε με τη Μαρίνα και δυστυχώς δεν κατάφερε να τον ζήσει όπως ήθελε του έχει αφήσει απωθημένα. Είναι ένα παιδί που έχει ανεπτυγμένο πάρα πολύ το αίσθημα της ευθύνης, θέλει να βοηθά την οικογένεια του και έχει ευαισθησίες.

Τρέφει πραγματικά συναισθήματα για την Έλλη;

Η Έλλη είναι σίγουρα ένας άνθρωπος που τον έχει βοηθήσει και τον έχει στηρίξει, όχι μόνο οικονομικά. Του στάθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ζορισμένος από παντού και αλλάζουν ξαφνικά τα πάντα στη ζωή του, γιατί τότε είχε εξαφανιστεί και η Μαρίνα και εκείνος δεν γνώριζε τι πραγματικά είχε συμβεί. Η Έλλη τον επιβεβαιώνει σε πολλά πράγματα. Όπως στο συναισθηματικό κομμάτι, στα επαγγελματικά του, στη συντροφικότητα, έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί. Εννοείται ότι έχει αισθήματα για εκείνη, αλλά δεν είναι ο ερωτάς του. Δεν τη θέλει όπως θέλει τη Μαρίνα.

Έχεις κοινά χαρακτηριστικά μαζί του;

Όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις, όχι. Δεν υπήρξε, δηλαδή, κάποιο πρόβλημα στη ζωή μου που να με έχει αναγκάσει να μην είμαι με την κοπέλα που θέλω, όπως συμβαίνει στην Κωστή, και ελπίζω να μη μου συμβεί.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved