Αντώνης Στάμος: Αποκαλύπτει μικρά του μυστικά
Media

Αντώνης Στάμος: Αποκαλύπτει μικρά του μυστικά

Ο Βλάσσης της σειράς «Κάνε γονείς να δεις καλό» ή ο κατά κόσμον Αντώνης Στάμος αποκάλυψε μικρά μυστικά της καθημερινότητάς του.

«Αγαπώ τη δουλειά μου γιατί...Μου δίνεται η ευκαιρία να ζήσω πολλές εμπειρίες πίσω από κάθε μου ρόλο, όπου στην πραγματικότητα δεν θα τις ζούσα ποτέ. Στο γύρισμα απολαμβάνω...: Μιας και είναι η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση, είναι μια εμπειρία όπου τη ζω και την απολαμβάνω από την πρώτη μέχρι και την τελευταίο στιγμή, με τα καλά της αλλά και με τις δυσκολίες της.

Θάλασσα ή βουνό; Βουνό. Αγαπημένος μου προορισμός; Βασιλίτσα.

Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει: Ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Νοσταλγώ από το παρελθόν: Τα χρόνια που έπαιζα μπάλα στη γειτονιά μου, κάτι που λείπει στις μέρες μας. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ..Το διαλυμένο, κινητό μου.

Δεν θα έκανα ποτέ ξανά:, Μπάντζι τζάμπινγκ. Φοβάμαι τις κατσαρίδες. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω: Δεν θα άρχιζα το κάπνισμα. Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν ξυπνάω είναι: Τετραπλό καφέ και τσιγάρο... το πρωινό του πρωταθλητή! Πριν κοιμηθώ σκέφτομαι: Δεν σκέφτομαι, χαζεύω Netflix γιατί αν σκεφτόμουν δεν θα με έπαιρνε ποτέ ο ύπνος».

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved