Ερμογένης Σκιτίνης: «Πρώτη φορά ο ρόλος μου δεν ασχολείται με το τραγούδι»
Media

Ερμογένης Σκιτίνης: «Πρώτη φορά ο ρόλος μου δεν ασχολείται με το τραγούδι»

Ο Ερμογένης Σκιτίνης μίλησε για τη σειρά «Το τατουάζ» και την ενασχόλησή του με το τραγούδι.

Είσαι και τραγουδιστής εκτός από ηθοποιός. Πώς συνδέονται αυτά τα δύο;

Εγώ βλέπω αυτούς τους δύο χώρους πολύ κοντά. Είναι καλλιτεχνικοί και οι δύο. Στις προηγούμενες δουλειές μου, οι ρόλοι που υποδυόμουν τραγουδούσαν. Πρώτη φορά ο ρόλος μου δεν ασχολείται με το τραγούδι. Είναι το ατού μου αυτό και μου λείπει.

Πρόσφατα ταξιδέψατε και στο Παρίσι για τις ανάγκες των γυρισμάτων του «Τατουάζ». Πώς ήταν;

Ήταν εξαιρετικά, μαγικά. Ήμασταν μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου, που είναι ερωτευμένος με αυτό που κάνει, και ήταν πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Μετέφερε την ενέργεια του σε εμάς. Το βλέπαμε κι εμείς ότι έβγαινε κάτι μαγικό. Πηγαίναμε για γύρισμα και ήμασταν εντυπωσιασμένοι με όλα. Κάναμε μονό εξωτερικά γυρίσματα. Ό,τι καιρό και να έκανε, θα έβγαινε καταπληκτικό αποτέλεσμα από τα γυρίσματα στο Παρίσι.

Σε άγχωσε το γεγονός πως μπήκες σε μία σειρά που προβαλλόταν ήδη έναν χρόνο;

Καθόλου. Το μοναδικό μου άγχος, ήταν ότι έμπαινα σε μία ήδη δεμένη ομάδα. Ήθελα να είμαι καλός σε αυτό που κάνω και ειδικά για τον Αντρέα, γιατί ήμουν επιλογή του. Ήθελα να τον δικαιώσω. Αλλά προσαρμόζομαι πολύ εύκολα.

Τι σε μαγεύει περισσότερο; Η μουσική ή η υποκριτική;

Και τα δύο. Αλλά αν αναγκαζόμουν να διαλέξω, θα επέλεγα τη μουσική. Αλλά με γοητεύει και η υποκριτική. Είναι πολύ κοντά, όμως, για εμένα αυτά τα δύο, λες και είναι ένα.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved