Nomads 2:Τα tweets της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά: «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»
Media

Nomads 2:Τα tweets της Ψυχίδου για τον Κοργιαλά: «Αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις»

 Η Φωτεινή Ψυχίδου δεν χάνει επεισόδιο του Nomads μιας και ο αγαπημένος της, Δημήτρης Κοργιαλάς συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τελευταίο live του Nomads είδαμε στο συμβούλιο την ψηφοφορία των νέων αρχηγών, τον παίκτη που έφυγε, αλλά και το ξέσπασμα όλης της ομάδας κατά της Τόνιας Σολανάκη!

Σύσσωμη η ομάδα της ήταν εναντίον της και σχεδόν όλοι δήλωσαν ότι θέλουν να φύγει από το παιχνίδι. Αρχικά η κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε εκείνη και την Μαριάννα αλλά και ο Δημήτρης Κοργιαλάς δεν άντεξε και της είπε ότι εκείνη λέει άλλα μπροστά στις κάμερες κι άλλα πίσω από αυτές.

Βλέποντας το επεισόδιο η Φωτεινή Ψυχίδου είχε διαφορετική άποψη από εκείνη των Λεμούριων, καλώντας τον κόσμο να σώσει την Τόνια και έγραψε στο twitter της: «Save Tonia! Αυτό που της κάνουν οι Λεμούριοι το λες και εμετούλι!» Kαι λίγο αργότερα σχολίασε: «Δημήτρη αγόρι μου…αυτό το δημόσιο «κατηγορώ»… θα το πληρώσεις με 10ήμερη κρεβατομουρμούρα #NomadsGR». Και δεν δίστασε να γράψει στο twitter: «Για όλους εσάς που εμπιστεύεστε την κρίση του Κοργιαλά να σας θυμίσω ποια επέλεξε για σύντροφο? Όχι, οι αλήθειες πρέπει να λέγονται…! Κι ας μην μας συμφέρει…#NomadsGR».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved