Στράγγας: «Δεν είμαστε στο «Bake off Greece» για να φέρουμε τους διαγωνιζόμενους σε δύσκολη θέση»
Media

Στράγγας: «Δεν είμαστε στο «Bake off Greece» για να φέρουμε τους διαγωνιζόμενους σε δύσκολη θέση»

Ο Νικόλας Στράγκας είναι ένας βραβευμένος σταρ-patissier με πολυετή εμπειρία στις κουζίνες του εξωτερικού.

Έχει δική του «μπουτίκ επιδορπίου» στη Δανία και φέτος τον βλέπουμε ως κριτή στο Bake Off Greece.

Ο Νικόλας Στράγκας σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τα γλυκά σε σχέση με τους ξένους, αν είναι πιο δύσκολο να δημιουργεί ή να κρίνει και για το αν τον έχει φέρει κάποιος διαγωνιζόμενος σε δύσκολη θέση λόγω της αντίδρασης του στης κριτική.

Έχετε δουλέψει χρόνια στο εξωτερικό. Υπάρχει διαφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τα γλυκά σε σχέση με τους ξένους;

«Δεν χρειάζεται, να έχει εργαστεί κανείς χρόνια στο εξωτερικό για να αντιληφθεί τις διαφορές. Τα επιδόρπια εδώ στην Ελλάδα είναι πιο γλυκά και πιο έντονα από ό,τι τουλάχιστον στη Δανία, ενώ τα καταναλώνουμε σε μεγαλύτερες ποσότητες. Στο εξωτερικό, το γλυκό δεν είναι μια ένοχη απόλαυση, είναι περισσότερο μια γαστρονομική εμπειρία».

Είναι πιο δύσκολο να δημιουργείς ή να κρίνεις τη δημιουργία κάποιου άλλου;

«Και τα δύο! Όμως, αγαπώ περισσότερο από καθετί τη δημιουργία και κάθε ερέθισμα μπορεί να με εμπνεύσει. Ακόμα και τα γλυκά των διαγωνιζόμενων στο «Bake off Greece»!

Υπάρχει διαγωνιζόμενος που σας έχει φέρει σε δύσκολη θέση λόγω της αντίδρασής του στην κριτική;

«Να έχω έρθει σε δύσκολη θέση δεν θα το έλεγα, αλλά δεν λέω όχι στις προκλήσεις! Δεν θεωρώ ότι είμαστε στο «Bake off Greece» για να φέρουμε εμείς τους διαγωνιζόμενους σε δύσκολη θέση ή το αντίστροφο. Σκοπός είναι να βγει κάτι θετικό προς τα έξω, κάτι όμορφο για όλη την οικογένεια», λέει στο 7ΜΕΡΕΣ TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved