«Στη φωλιά των Κου Κου»: Όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες
Media

«Στη φωλιά των Κου Κου»: Όλα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες

Τι μπορεί να μας φτιάξει τη διάθεση και να δώσει χρώμα σε μια συνηθισμένη μέρα;

Η παρέα με τους Κου κου!

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε σε μεγάλα κέφια στα παρασκήνια της εκπομπής και μίλησε για τους «Κου Κου»...

«Εδώ είναι αυτό που βλέπετε, μια τρέλα! Μια χαρά, ένα μεγάλο κέφι, είμαστε όλοι μαζί και περνάμε ωραία κάθε μέρα, σχολιάζοντας με χιούμορ και με ένα δικό μας Κου Κου τρόπο την καθημερινότητα και την επικαιρότητα. Αν και όλες οι στήλες μου αρέσουν πάρα πολύ, έχω μια μικρή αδυναμία στη "Βίλα Αμαρτία", στο σίριαλ που κάνουμε φέτος». Το μικρό πηγαδάκι διαλύθηκε αμέσως μόλις δόθηκε το σήμα ότι ξεκινάει και πάλι η εκπομπή και η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή, γιατί ο σεφ Λάμπρος Βακιάρος έδειξε πώς να φτιάξουμε σπιτικό γύρο. Στην κουζίνα της εκπομπής, οι συζητήσεις ήταν πολλές...

Η Τζώρτζια Γεωργίου μίλησε για τη φετινή της μετάβαση: «Περνάω φανταστικά, είναι ανέλπιστο όλο αυτό που ζω γιατί έφυγα από τη Σάσα (σ. σ. Σταμάτη) και ήταν λίγο περίεργο πώς θα γίνει η μετάβαση. Πιστεύω όμως ότι έκανα την καλύτερη επιλογή και ο χρόνος θα δείξει ότι έπρεπε να έρθω εδώ».

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξηγεί τι ζει καθημερινά στο πλατό της εκπομπής: «Το διαφορετικό που βιώνω εδώ είναι αυτό που ζω με την οικογένεια μου τα τελευταία χρόνια. Στην τηλεόραση, όσο και αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε μια οικογένεια, στις περισσότερες εκπομπές αυτό ισχύει πολύ σπάνια. Εδώ πραγματικά είμαστε μια οικογένεια και δεμένη ομάδα. Στόχος μας είναι να περνάμε καλά... Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να είμαστε Κου Κου. Δεν έχουμε στημένους καβγάδες όπως συνηθίζεται και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να περνάμε το ίδιο καλά μέχρι το τέλος της σεζόν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε μια εκπομπή».

Πηγή: 7MEΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved