Μαρία Αναστασοπούλου: «Το πρωινό είναι μια καθημερινή μάχη»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Το πρωινό είναι μια καθημερινή μάχη»

Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου στο «Σήμερα».

Η Μαρία Αναστασοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε αν ήταν όνειρο της να βρεθεί στο τιμόνι μιας τέτοιας εκπομπής και πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητα της αφού μπαίνει καθημερινά στο στούντιο στις 06:00.

Δεύτερη χρονιά με τον Δημήτρη Οικονόμου στο «Σήμερα». Έφυγε το άγχος;

«Έφυγε το άγχος της αρχής. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν παραμένει η αγωνία να είμαστε συνεπείς απέναντι στους ανθρώπους που μας επιλέγουν κάθε μέρα για την ενημέρωση τους. Εκτός αυτού, το να είσαι στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου -κακά τα ψέματα-δημιουργεί ένα έξτρα άγχος για να είσαι καλά διαβασμένος και αξιοπρεπής».

Ηταν δημοσιογραφικό σας όνειρο να βρεθεί στο τιμόνι μιας τέτοιας εκπομπής;

«Είναι από τα όνειρα που δεν «τολμά» να ονειρευτεί ένας δημοσιογράφος στο ξεκίνημα του. Γιατί - ειδικά στην αρχή-φαίνεται μακρινό και ακατόρθωτο. Από μικρή παρακολουθούσα ενημερωτικές εκπομπές, όμως ειδικά μια τόσο πρωινή εκπομπή είναι εξαιρετικά απαιτητική, γρήγορη και απρόβλεπτη! Το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα είναι μια καθημερινή μάχη».

Αν η πρόταση για την παρουσίαση είχε έρθει πρώτα από άλλο κανάλι, θα είχατε δεχθεί;

«Η δουλειά είναι δουλειά. Παρότι το δέσιμο μου με τον ΣΚΑΙ χρόνια τώρα δεδομένο. Στον συγκεκριμένο σταθμό μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες και μάλιστα από μικρή ηλικία- οπότε δεν χρειάστηκε στην πράξη να αντιμετωπίσω ένα τέτοιο δίλημμα».

Μπαίνετε πολύ νωρίς στο στούντιο. Αυτή η καθημερινότητα έχει αλλάξει τη ζωή σας;

«Εκ των πραγμάτων, όταν ξυπνάς στις 03:45, είναι δεδομένο ότι η ζωή σου αλλάζει. Από τη Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη οι βραδινές έξοδοι είναι σχεδόν απαγορευτικές. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν οι Παρασκευές και τα Σάββατα για να κάνεις όσα θες. Α! Και το σημαντικότερο! Ο ύπνος στις 21:15 μετά τα δελτία είναι μονόδρομος», λέει στο 7ΜΕΡΕΣTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved