Ελένη Ουζουνίδου: «Προσαρμόστηκα γρήγορα στο σενάριο»
Media

Ελένη Ουζουνίδου: «Προσαρμόστηκα γρήγορα στο σενάριο»

Μας συστήθηκε πέρυσι ως δαιμόνια Τασία Τσώτρα στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» και φέτος την απολαμβάνουμε ως φιλοχρήματη «Ζαμπέλα» στη δημοφιλή κομεντί του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

«Η ηρωίδα που υποδύομαι με εξιτάρει τόσο πολύ, γιατί είναι τελείως αντίθετη μ' εμένα. Η Ζαμπέλα έχει έναν θεό στη ζωή της και αυτός είναι το κέρδος. Είναι τόσο παραδόπιστη, που δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό. Για να γίνει πλουσιότερη, μπορεί να πουλήσει ακόμη και ολόκληρο το χωριό! Με λίγα λόγια, η ηρωίδα μου θυμίζει πολλούς ανθρώπους που κινούνται γύρω μας και μέσα στην οικονομική κρίση θησαύρισαν. Ακόμη, θα έλεγα ότι Ζαμπέλα μοιάζει και με... χώρες που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα μέσω του δανεισμού και σκλάβωσαν τον λαό μας. Η Ζαμπέλα ξεπουλάει τη γη του χωριού της σε Ρώσους, Κινέζους, χωρίς κανένα συναισθηματισμό και χωρίς να υπολογίζει κανέναν και τίποτα. Η γυναίκα αυτή μπροστά στο χρήμα χάνει τη συνείδηση της», λέει η Ελένη Ουζουνίδου

Στη συνέχεια της συζήτησης, η ηθοποιός μας μεταφέρει στα γυρίσματα της σειράς που έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού.

«Η σειρά γυρίζεται ουσιαστικά στη Μεσσηνία, στη γραφική Φοινικούντα, αλλά και σε στούντιο. Τώρα που ο καιρός κρύωσε, τα εξωτερικά πλάνα τα γυρίζουμε στην όμορφη παραθαλάσσια περιοχή της Ψάθας στη δυτική Αττική, που είναι πραγματικά ένας παράδεισος», λέει στην espresso και συμπληρώνει: «Οι σεναριογράφοι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς, με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα και στον "Αστέρα Ραχούλας", έχουν πιάσει τον παλμό της ελληνικής επαρχίας... Την κλειστή κοινωνία, το κουτσομπολιό, τους τοπικούς άρχοντες και τους προύχοντες της περιοχής. Επειδή κατάγομαι από την Κομοτηνή, ξέρω τις συνήθειες, τα ήθη και τα έθιμα της επαρχίας. Μου είναι γνώριμα το περιβάλλον και το κλίμα. Αρα προσαρμόστηκα γρήγορα στο σενάριο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved