Ετοιμάζεται ο ενημερωτικός σταθμός Σκάι 24
Media

Ετοιμάζεται ο ενημερωτικός σταθμός Σκάι 24

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται ο ενημερωτικός σταθμός Σκάι 24, παρότι πολλά γράφονται για «πάγωμα» του νέου εγχειρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της espresso, το κανάλι θα εκπέμπει από τις 6 το πρωί έως τις 12 το βράδυ με ζωντανό ενημερωτικό πρόγραμμα, ενώ μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 6 το πρωί θα παίζει σε επανάληψη το πρόγραμμα που πρόβαλε μέσα στην ημέρα.

Πρόθεση του Ομίλου Σκάι είναι να δημιουργήσει έναν σταθμό στα πρότυπα του BBC, με συνεχή ειδησεογραφική ροή, η οποία θα έχει πολλά δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, πολιτικά τοκ σόου, παραγωγές έρευνας, ντοκιμαντέρ αλλά και αρκετά μαγκαζίνο οικονομικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και οικολογικού περιεχομένου. Με λίγα λόγια, σχεδιάζεται ένα αμιγώς ενημερωτικό κανάλι, το οποίο θα διαχωρίσει τη θέση του από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, και επιθυμία των ιθυνόντων είναι να βγει στον αέρα μέσα στο 2019, ώστε να προλάβει και τις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις.

Την ίδια ώρα, ο σταθμός του Φαλήρου, ο οποίος έχει πάρει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, θα εξακολουθήσει να στηρίζει το περιεχόμενό του τόσο στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα (σειρές, εκπομπές, σόου ταλέντων, reality επιβίωσης, μόδας και μαγειρικής, ελληνικές και ξένες ταινίες) όσο και στο ενημερωτικό (εκπομπές και δελτία ειδήσεων).

Στόχος του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος του ομίλου είναι να παγιωθεί στο κοινό ότι ο Σκάι είναι από τους πρώτους σταθμούς που επένδυσαν στην ενημέρωση μέσα από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση και πως θα συνεχίσει να το κάνει με οποιοδήποτε κόστος, δεδομένου ότι η ενημέρωση δεν έχει τη μερίδα του λέοντος στο διαφημιστικό πακέτο ούτε, φυσικά, και την τηλεθέαση.

Αποτελεί ωστόσο μοχλό πίεσης για κάθε μορφή εξουσίας, ενώ προσδίδει κύρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved