Ευαγγελία Συριοπούλου: «Έχω μια μικρή αδυναμία στο θέατρο, επειδή είναι ζωντανό, έχει παλμό»
Media

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Έχω μια μικρή αδυναμία στο θέατρο, επειδή είναι ζωντανό, έχει παλμό»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου έχει κερδίσει τις καρδιές όσων τηλεθεατών συντονίζονται καθημερινά στις 20:00 στη συχνότητα του Alpha. 

Η πανέμορφη ηθοποιός μιλά για τον ρόλο της στην κωμική σειρά «Ελα στη θέση μου»: «Η Ρενάτα είναι δυναμική, αποφασιστική και παίρνει τη ζωή στα χέρια της. Εχει μεγάλη υπομονή, χωρίς ταυτόχρονα να χάνει τον συναισθηματισμό και τον αυθορμητισμό της», λέει και συνεχίζει: «Το μυστικό της επιτυχίας της σειράς κρύβεται στο σενάριο, που δεν οδηγεί σε βαθιά ανάλυση και σε περίεργη πλοκή, στον αυθορμητισμό των ρόλων που αντιπροσωπεύουν την καθημερινότητα των ανθρώπων και στην καλή συνεργασία όλης της ομάδας».

Η ηθοποιός με τα υπέροχα μάτια, που μετρά ήδη αρκετές επιτυχημένες συνεργασίες, αποκαλύπτει τι προτιμά ανάμεσα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση όπως λέει στη Realnews: «Ως Ευαγγελία, δουλεύω πολύ σκληρά και στα τρία για το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί το καθένα έχει τη δική του μαγεία, αλλά και τη δική του δυσκολία. Μια μικρή αδυναμία έχω στο θέατρο, επειδή είναι ζωντανό, έχει παλμό. Ολη αυτή η ενέργεια που εκπέμπεται εκείνη τη στιγμή και τη μοιράζεσαι με τον κόσμο δεν συγκρίνεται με τίποτα! Στις 15 Νοεμβρίου βγαίνει στις αίθουσες η ταινία που γύρισα το καλοκαίρι “Αιγαίο SOS” σε σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου. Γίνεται ένας μεγάλος σεισμός και αναδύεται ένα νησί σε αμφισβητούμενα χωρικά ύδατα. Καταφθάνουν Eλληνες και Τούρκοι στρατιώτες και προσπαθούν να διεκδικήσουν το νησί. Εγώ είμαι γεωλόγος-σεισμολόγος που πάω για να κάνω κάποιες μετρήσεις και τελικά, από διάφορα ευτράπελα που γίνονται, μένω στο νησί 50 ημέρες. Ο κόσμος, πιστεύω, θα χαρεί πολύ και θα γελάσει μέχρι δακρύων».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved