Media

Συνελήφθη ο Γιάννης Λεβεντάκης - Όσα είπε στην Τατιάνα - Όλο το παρασκήνιο

Gossip-tv Team

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης του ANT1, Game Of Love.

Σήμερα έχει δημιουργηθεί ένας ντόρος γύρω από το όνομά του μιας και η είδηση πως συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του και μια φίλη τους, λόγω διαπληκτισμού με αστυνομικούς έχει γίνει το θέμα της ημέρας.
Παρά τα όσα έχουν γραφτεί, ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης επέλεξε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια κάνοντας δηλώσεις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Μαζί σου» ενώ αύριο θα εμφανιστεί live στην εκπομπή.

«Ήρθαμε σε μια κόντρα με τους αστυνομικούς για το σκύλο. Πήγαμε όλοι μαζί στο τμήμα και μετά αφεθήκαμε ελεύθεροι. Δεν έγινε κάτι. Εμείς ήμασταν σε ένα μαγαζί στην Τρούμπα και ήταν μαζί μας μια φίλη μας. Ήρθε για λίγο να μας δει και την ενημέρωσαν πως ο σκύλος της στο αμάξι έκανε φασαρία. Βγήκε έξω. Τρόμαξε. Φώναξε και τον μπαμπά μου και πήγα και εγώ μαζί. Της είπαν ότι ήθελαν να την πάνε αυτόφωρο, ότι κανονικά δηλαδή έπρεπε να πάει αυτόφωρο, ήταν και περασμένη η ώρα και μαλώσαμε στα λόγια. Λεκτικά. Δεν έγιναν αυτά που λένε όμως. Ότι έγινε χαμός! Εσείς ξέρετε ότι υπάρχει κάποιες φορές παραπληροφόρηση και με στενοχωρούν αυτά που λένε. Σε λίγο θα πουν ότι πήγαμε και 12 χρόνια φυλακή για το σκύλο!. Και αφεθήκαμε ελεύθεροι. Έχει λήξει η υπόθεση. Όλα καλά.», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις δηλώσεις του εφοπλιστή...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved