Μαρία Χάνου: «Η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα για τη «Μουρμούρα» είναι... στρουμφοχωριό»
Media

Μαρία Χάνου: «Η ατμόσφαιρα στα γυρίσματα για τη «Μουρμούρα» είναι... στρουμφοχωριό»

Η 25χρονη Μαρία Χάνου, κόρη της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που παρακολουθούμε στη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», είναι από τις λίγες ηθοποιούς που δεν έχουν λογαριασμό στο Instagram, ενώ στο Facebook μπαίνει σπανίως.

«Εχω πολύ κακή σχέση με την τεχνολογία. Βέβαια, δεν μπορώ να εθελοτυφλώ, γιατί το Instagram είναι το μέσο στο οποίο πρώτα από όλα μπορείς να αναδείξεις τη δουλειά σου. Απλώς έχω τόσο κακή σχέση… Αν θες να συμβαδίζεις με την εποχή σου και να μην είσαι πίσω από τον ήλιο, πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα, οπότε είμαι σε φάση που το σκέφτομαι να φτιάξω».

Το κορίτσι της «Μουρμούρας» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών και είναι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. «Ξεκινάμε με πολύ μεγάλο κέφι να ξαναδουλεύουμε όλοι μαζί, γιατί η αλήθεια είναι ότι αγαπηθήκαμε πάρα πολύ, όχι μόνο με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, με τον οποίο έχουμε ταιριάξει πολύ και συνεννοούμαστε πάρα πολύ καλά, αλλά και με όλο το συνεργείο, με όλους τους ανθρώπους από την παραγωγή μέχρι το μακιγιάζ! Η ατμόσφαιρα είναι στρουμφοχωριό! Είμαι πάρα πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά και που είναι αυτή η πρώτη μου στην τηλεόραση».

Παράλληλα, από τις 21 Ιανουαρίου θα είναι με τη θεατρική της ομάδα «Εταιρεία Θεάτρου Θέση», με την οποία πέρυσι τον χειμώνα παρουσίασαν τον «Δον Κιχώτη», σε σκηνοθεσία του πατέρα της, Ταξιάρχη Χάνου. «Εργο που θα ανέβει ξανά στο θέατρο “Αλφα Ιδέα” κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Η Ελένη Κοκκίδου με μαλώνει και μου λέει: “Νέα είσαι, Μαρία. Αμα δεν τα κάνεις τώρα, πότε θα τα κάνεις; Σε παρακαλώ, σταμάτα να γκρινιάζεις”» είπε η ίδια στη Realnews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved