Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα μπορούσα να σκοτώσω αν πείραζαν την αδελφή μου»
Media

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Θα μπορούσα να σκοτώσω αν πείραζαν την αδελφή μου»

Από την πρώτη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, η Ντόρα Μακρυγιάννη μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η τηλεοπτική Μαρίνα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» τέλειωσε πριν από έναν χρόνο τη Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, αλλά δεν ονειρευόταν από μικρή μια καριέρα στην υποκριτική.

«Το αποφάσισα στα 19 μου, όταν ασχολήθηκα -εντελώς τυχαία- με μια θεατρική ομάδα στο Αίγιο. Στα 23 μου, λοιπόν, έπαιξα στην παράσταση “Τα κόκκινα φανάρια” και τότε πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την ηθοποιία». Στην παρούσα φάση, πάντως, δεν μπορεί να κάνει θέατρο που τόσο αγαπά. «Είναι απαιτητικά τα τηλεοπτικά γυρίσματα. Φεύγω πρωί από το σπίτι και γυρνάω αργά το βράδυ» είπε στην espresso και συνέχισε για την σειρά:

«Την καταλαβαίνω τη Μαρίνα. Και εγώ στην πραγματική ζωή θα μπορούσα μέχρι και να σκοτώσω, αν κάποιος πείραζε τη μικρή μου αδερφή, την οποία έχω μεγαλώσει» μας λέει και συμπληρώνει: «Είναι οκτώ χρόνια μικρότερή μου και τη λατρεύω. Πολλές φορές όταν γυρνούσα κάποιες πολύ δραματικές σκηνές την έφερνα στο μυαλό μου, ότι μπορεί κάποιος να της κάνει κακό, και αμέσως έκανα αυτό που μου ζητούσε ο σκηνοθέτης. Το μητρικό ένστικτο δεν το έχω βιώσει, αφού δεν έχω δικά μου παιδιά, αλλά με τη Βίκυ μου, την αδερφούλα μου, είμαι υπερπροστατευτική! Η Μαρίνα, λοιπόν, η ηρωίδα μου, δεν μου είναι ξένη σαν ρόλος... Μπορώ να σου πω ότι είναι πολύ κοντά σ’ εμένα».

Σε ό,τι αφορά τους συναδέλφους της, δηλώνει τυχερή για τη συνεργασία: «Με όλους τους ηθοποιούς έχω έρθει κοντά. Κι αυτό είναι θετικό γιατί ακούω ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει πάντα. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά, όμως με τη Μαριάννα Τουμασάτου έχω δέσει περισσότερο. Έχει κάτι που λατρεύω. Αυτό το συναίσθημα το έχω και με τους γονείς μου. Η Μαριάννα δεν θα σου πει τι θα κάνεις και ποιο είναι το σωστό, παρόλο που είναι μεγαλύτερή μου και υπέροχη ηθοποιός. Είναι ένα μάθημα να δουλεύεις μαζί της, αλλά και με την Ταμίλα Κουλίεβα».

Όπως υποστηρίζει, δεν γνωρίζει πολλά για τις εξελίξεις στη σειρά, αλλά πιστεύει ότι η Μαρίνα θα πάρει την εκδίκησή της: «Θα το κάνει σταδιακά και με κάποια πισωγυρίσματα, γιατί κι αυτή είναι άνθρωπος και λυγίζει. Ναι μεν ο κόσμος ταυτίζεται και θέλει την εκδίκηση τώρα, επί τόπου, αλλά κάθε ρόλος είναι άνθρωποι κανονικοί που έχουν αισθήματα. Ζει για να εκδικηθεί, αλλά τα πάντα αλλάζουν όταν γνωρίζει τον έρωτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved