Πάνος Κοκκινόπουλος: «Δεν έχω συναντήσει πότε εγκληματίες»
Media

Πάνος Κοκκινόπουλος: «Δεν έχω συναντήσει πότε εγκληματίες»

Οι σειρές του Πάνου Κοκκινόπουλου ασχολούνται με  εγκλήματα που έχουν απασχολήσει την δημοσιότητα. 

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης δεν έχει μπει στην διαδικασία να συναντήσει κάποιον από τον πρωταγωνιστή της ιστορίας που μεταφέρει στην μικρή οθόνη.

Από το 2015 που ολοκληρώθηκε η 10η Εντολή μέχρι και τώρα που επιστρέφει στην τηλεόραση με το Ου Φονεύσεις στο Open tv, έχουν γίνει αρκετά εγκλήματα που απασχόλησαν τα media και την κοινή γνώμη.

Υπήρξε άραγε κάποιο που να τον συγκλόνισε;

«Εκείνα που με συγκλονίζουν και με απωθούν ταυτόχρονα είναι οι ιστορίες παιδοφιλίας. Εκεί τρελαίνομαι. Πρό­σφατα διάβαζα και για το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε στον Κηφισό. Κάθε μέρα γίνονται εγκλήματα. Όλα είναι αντικείμενα μελέτης και για τη δική μου σειρά. Αυτό όμως που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι ιστορίες μας να έχουν ένα δραματουργικό ενδι­αφέρον, ένα πάθος». Εξήγησε στο people ο Πάνος Κοκκινόπουλος και συνέχισε για το αν στο πλαίσιο της δουλειάς του, έχει γνωρίσει από κοντά ένα δολοφόνο, έναν εγκληματία. «Όχι, δεν έχω συνα­ντήσει ποτέ εγκληματίες. Εξάλλου εί­μαι της αγγλικής σχολής και όχι της αμερικανικής. Οι Εγγλέζοι λένε "σκέ­ψου", ενώ οι Αμερικανοί "πήγαινε να δεις". Για να παίξει ένας Αμερικανός ηθοποιός τον ντετέκτιβ, πηγαίνει επί τρεις μήνες σε ένα αστυνομικό τμήμα και παρακολουθεί την καθημερινό­τητα τους και πώς κινούνται. Από την άλλη, ο Εγγλέζος κάθεται σπίτι του και σκέφτεται τι θα έκανε εκείνος χωρίς να επηρεάζεται από τους άλλους».

Τι είναι αυτό που του αρέσει να παρακο­λουθεί στην τηλεόραση ο ίδιος;

«Ζούμε την εποχή του Netflix. Για παράδειγμα, το μυστικό της επιτυχίας της σειράς La Casa de Papel είναι η ιδέα στην οποία βασίζεται η υπόθεση. Επίσης, πρόκειται για μια παραγωγή που έχει γυριστεί με αμερικανικό στιλ, μολονότι παίζουν Ευρωπαίοι ηθοποιοί με ευρω­παϊκό σενάριο. Κι αυτό ήταν επιτυχία. Το Netflix θα αποτελέσει το μέλλον της τηλεόρασης. Ανοίγεται σε πάρα πολ­λές χώρες. Κάποια στιγμή θα ανοιχτεί σίγουρα και στην Ελλάδα, και δεν σου κρύβω πως θα ήθελα κι εγώ να συνεργαστώ μαζί του». ·

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved