Κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της Μελέτη: «Όταν ξύπνησα από το 5ωρο χειρουργείο έκλαιγα με λυγμούς»
Media

Κατάθεση ψυχής στην εκπομπή της Μελέτη: «Όταν ξύπνησα από το 5ωρο χειρουργείο έκλαιγα με λυγμούς»

Κατάθεση ψυχής έκανε πασίγνωστη συγγραφέας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη η οποία έζησε μία πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας που λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή.  

Ο λόγος για την συγγραφέα Κατερίνα Πλουμιδάκη η οποία αποκάλυψε: «Κατάφερα οι κύστες να μεγαλώσουν σε 4 χρόνια όσο μεγαλώνουν κανονικά σε 20 χρόνια».

Η ίδια, το 2013 θέλησε να πάρει μία δεύτερη γνώμη και όπως είπε: «Οι γιατροί κατάλαβαν αμέσως τι έχω και μου είπαν να κάνω δύο χειρουργεία με διαφορά 17 ημερών το ένα από το άλλο. Μου άνοιξαν τον πνεύμονα και το συκώτι, ενώ μου είχαν πει πως το κομμάτι του συκωτιού που θα κόψουμε δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό για να αναπλαστεί». Όπως τόνισε η συγγραφέας, ήταν τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς ο εχινόκοκκος δεν είχε φτάσει στον εγκέφαλο, κάτι που θα σήμαινε και ελάχιστο χρόνο ζωής μιας και μετά είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση.

Η ίδια αποκάλυψε: «Όταν ξύπνησα από το 5ωρο χειρουργείο έκλαιγα με λυγμούς. Δεν ήξερα από ποια μεριά θα βρεθώ» δήλωσε η συγγραφέας, η οποία τόνισε πως «δε φοβόμουν τον θάνατο, μέσα μου είχα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι μπορεί να φύγω. Απλά έκλαιγα για τη ζωή που δεν θα ζήσω. Έλεγα ότι είναι τόσα πολλά ακόμα αυτά που θέλω να κάνω». Η συγγραφέας έκανε βιβλίο την περιπιέτεια υγείας και τον εφιάλτη που έζησε το οποίο έχει τον τίτλο «Δανεικός Χρόνος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved