Δημήτρης Σκουλός: Τι είπε για την κόντρα του με την Βίκυ Καγιά;
Media

Δημήτρης Σκουλός: Τι είπε για την κόντρα του με την Βίκυ Καγιά;

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι ο αυστηρός του GNTM. 

Ο φωτογράφος και κριτής του show μόδας λέει την άποψή του έτσι όπως την έχει στο μυαλό του. Μάλιστα, έχει γραφτεί πως υπάρχει κόντρα ανάμεσα σε εκείνον και την Βίκυ Καγιά.

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;

Υπάρχει όντως κόντρα με τη Βίκυ Κανιά; Γράφτηκε ότι αλλάξατε θέσεις γιατί δεν συμπαθιέστε.

«Άντε μωρέ, με τις βλακείες που λέει ο καθένας. Έχω δουλέψει άπειρες φορές με τη Βίκυ και την αγαπώ πολύ. Το γιατί αλλάξαμε θέση να ρωτήσεις τον σκηνοθέτη. Ίσως επειδή είμαι πολύ σκουρόχρωμος και η Βίκυ πολύ ξανθιά να υπήρχε πρόβλημα στον φωτισμό»

Ακούμε The Voice, Χ Factor, Next top model. Πολύ μεγάλοι τίτλοι αλλά για ποια βιομηχανία;

«Παλιά που υπήρχαν 3-4 shows για τραγουδιστές έλεγα «πρέπει να βγάλουμε και ένα show για πελάτες». Γιατί, καλά τα ταλέντα, αλλά οι πελάτες; Δεν έχουμε πελάτες»

Έζησες τη χρυσή εποχή του modeling στην Ελλάδα.

«Πλέον στην Ελλάδα δεν είναι η χρυσή εποχή του modeling όπως παλιά με τα κορίτσια που έβγαζαν αρκετά χρήματα. Τώρα είναι διαφορετικά. Είναι και τα μοντέλα πιο low profile. Όλη η μόδα είναι λίγο πιο απλή»

Μήπως λόγω των social media διαχέεται η πληροφορία και το modeling είναι πιο αναλώσιμο;

«Ναι, φυσικά. Και αυτό που λέω είναι πως μοντέλα του instagram, όπως οι Kardashians βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από τις high fashion. Είναι γεγονός αυτό»

Αυτές είναι περσόνες, δεν είναι μοντέλα.

«Και όμως. Ως μοντέλα διαφημίζονται. Όταν ένας γνωστός οίκος μόδας τις βάζει ως πρόσωπα της καμπάνιας, ως μοντέλα τις πλασάρει. Εγώ δεν συμφωνώ με αυτή την αισθητική. Ωστόσο είναι κάτι που συμβαίνει και δεν μπορούμε να γυρνάμε την πλάτη σε αυτό. Αν με ρωτήσεις δηλαδή, το αγαπημένο μου μοντέλο δεν είναι η Kendall Jenner. Αλλά δεν παύει αυτή η κοπέλα να είναι ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα Και στην τελική ποιος είμαι εγώ από την Ελλαδίτσα να την κρίνω;»

'Εχεις την αίσθηση της «Ελλαδίτσας»;

«Φυσικά, Ελλαδίτσα μας είναι. Αλλά όταν κάποιες κοπέλες που έχουν καταφέρει να γίνουν influencers ή μοντέλα του instagram και να βγάζουν κάποια παραπάνω χρήματα, πάει να πει ότι κάνουν κάτι σωστά. Και μπράβο τους. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό. Άλλο αν είναι της αισθητικής μου και άλλο αν είναι κάτι που κατηγορώ. Δεν το κατηγορώ» εξήγησε στο Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved