Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Εμείς δεν είμαστε θεοί. Απλώς τη γνώμη μας λέμε»
Media

Δημήτρης Σκουλός για GNTM: «Εμείς δεν είμαστε θεοί. Απλώς τη γνώμη μας λέμε»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για το αν υπάρχει στο Next top model ρατσισμός.

Στο GNTM υπάρχει ρατσισμοί για την ηλικία, τα κιλά και το ύψος;

Το ύψος είναι καλοδεχούμενο. Υπάρχουν τα ρέω μοντέλα, αλλά δεν είναι για το συγκεκριμένο σόου. Δεν αναζητούμε την εξαίρεση, αλλά αυτό δεν είναι ρατσισμός, είναι οι προδιαγραφές, είναι λάθος η λέξη που χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα, υπάρχουν τα large sizes models. Το θέμα είναι όμως πώς θα είναι κατανεμημένα τα κιλά στο μοντέλο, γιατί και πάλι πρέπει να τηρεί κάποιες προδιαγραφές. Δεν σημαίνει ότι κάποια που έχει παραπάνω κιλά κάνει για μοντέλο large size. Όπως και κάποιες αδύνατες κάνουν για μοντέλα και κάποιες άλλες όχι. Όσο για την ηλικία, είναι καλό να το ξεκινάς κάπως νωρίς. Όταν θέλεις να κάνεις καριέρα ως μοντέλο, πρέπει να ξεκινήσεις νωρίς. Η καριέρα στο μοντέλο χτίζεται και θέλει χρόνο. Όταν πας να το χτίσεις στα 29 σου, δεν είναι εύκολο. Σαφώς μπορείς να το κάνεις. Υπάρχει αγορά που ζητάει ηλικιακά μεγαλύτερες κοπέλες, αλλά δεν είναι εύκολο. Άλλο να ξεκινάς νωρίς όπως η Βίκυ που στα 14 ήταν μοντέλο και άλλο να ξεκινάς στα 29. Δηλαδή πότε θα γίνεις γνωστή; Στα 40;

Δεν είναι σκληρή η εικόνα μιας κοπέλας να κλαίει;

Μια κοπέλα μπορεί να κλαίει και από χαρά. Είδες κοπέλες που έκλαιγαν από τη χαρά τους επειδή πέρασαν; Γιατί δεν μου λες γι’αυτές; Γιατί ο πόνος πουλάει περισσότερο; Εντάξει, κάποιες κοπέλες δεν ήταν έτοιμες να δεχτούν την κριτική. Εμείς δεν είμαστε θεοί. Απλώς τη γνώμη μας λέμε. Και εγώ εννοείται πως δεν είμαι Θεός και κάθε μέρα κάνω εκατό λάθη. Το λέω γιατί γράφτηκε κι αυτό. Απλώς είναι η γνώμη μου.

Πάντως είδα μια κριτική που έκανες σε μια κοπέλα που είχε έρθει με τη μητέρα της και ήσουν υπερβολικά καυστικοί.

Ένα κορίτσι που είχε κάνει πολλές πλαστικές; Αυτή δεν λες; Πω πω, τη θυμάμαι. Εγώ θύμωσα εκείνη τη στιγμή. Δεν θα έπρεπε βέβαια, γιατί οι αποφάσεις της οικογένειας μου αφορούν εμένα. Τώρα, τι κάνουν οι άλλοι στην οικογένεια τους είναι δική τους απόφαση. Θύμωσα όμως γιατί σκεφτόμουν «Υπάρχει λόγος για όλο αυτό; Αν κάνεις τόσες πλαστικές από τα 18 σου, τότε στα 40 τι θα κάνεις;».

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved